Vind een mooie vacature voor GZ-psycholoog bij een detacheringsorganisatie

Ben je een startende professional die de opleiding tot GZ-psycholoog heeft afgerond en wil je werkervaring opdoen? Wil je werken als zzp’er? Of ben je een door de wol geverfde GZ-psycholoog die op zoek is naar een nieuwe vaste baan? In welke fase van je loopbaan jij je ook bevindt, bij een eigenzinnig detacheringsbureau in de zorg vind je een grote verscheidenheid aan mooie vacatures voor GZ-psychologen. Voor diverse opdrachtgevers wordt regelmatig gezocht naar psychologen met de specialismen Volwassenen, Kind en Jeugd en Stemming en Angst. Daarnaast zijn er functies binnen de ouderenzorg, klinische (neuro)psychologie en psychotherapie. Verder behoort het tot de mogelijkheden om via een detacheringsbureau gericht op de zorg te werken als GZ-psycholoog in de forensische psychiatrie.

 

Verscheidenheid aan werkgebieden

De opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog vereist een verdiepende opleiding met een afgeronde universitaire vooropleiding. De entreevoorwaarden om de GZ-opleiding te kunnen volgen, zijn bijvoorbeeld een master gezondheidswetenschappen met de afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde, psychologie of pedagogiek. Daarom lopen de werkgebieden van GZ-psychologen sterk uiteen. Wanneer je werkt als geregistreerd GZ-psycholoog behandel je cliënten met uiteenlopende hulpvragen op het gebied van onder andere: psychische stoornissen, psychiatrische of psychosociale problemen en problemen in de privésfeer. Wij jij mensen met problemen van dergelijke aard graag helpen en sluit het bovenstaande goed aan op jouw roeping? En beschik je over een groot doorzettingsvermogen, heb je zelfreflectie, werk je ook graag samen met collega’s en kun je goed zelfstandig werken? Wacht dan niet langer en oriënteer je vandaag nog op een van de prachtige vacatures voor functies waarbinnen jij je elke dag kunt inzetten om cliënten adequate zorg te bieden.

 

BIG-geregistreerde GZ-psychologen

De beschikbare vacatures voor GZ-psycholoog variëren van de vacature voor teamleider en GZ-psycholoog bij justitie tot GGZ-behandelaar. Je dient over voldoende ervaring te beschikken om aan de slag te kunnen. Per functie verschilt vanzelfsprekend het vereiste ervaringsniveau. In de basis draait het allemaal om proactieve en enthousiaste BIG-geregistreerde GZ-psychologen met hart voor de zorg, over een behoorlijke dosis flexibiliteit beschikken en die stevig in hun schoenen staan. Hetzelfde geldt voor kennis van en ervaring met individuele- en groepsbehandeling en met (neuro-)psychologische diagnostiek. Natuurlijk heb je een analytische instelling en denk je ook graag mee over de nieuwe ontwikkelingen van het vak. 

 

Verzorgende IG 

Heb je geen opleiding voor psycholoog afgerond maar wil je je wel graag inzetten om mensen te helpen? Dan vind je onder de andere vacatures in de zorg onder meer de functie van verzorgende IG (verzorgende individuele gezondheidszorg). Op het moment zijn er veel mooie vacatures voor verzorgende IG bij een grote groep gevarieerde opdrachtgevers beschikbaar. Je kunt onder andere aan de slag in de ouderenzorg, binnen de GGZ, in de gehandicaptenzorg en in het ziekenhuis. 

No Comments

Leave a Comment