Vitrages kopen?

Op zoek naar vitrages? Denk nu niet gelijk aan de vitrages van vroeger, want tegenwoordig kun je gewoon denken aan transparante gordijnen in een hip jasje. Je kunt gemakkelijk door deze vitrages heen kijken, want het is dan ook van een zeer dunne stof. Het blokkeert de zon, maar laat wel veel daglicht naar binnen. Juist doordat het veel daglicht naar binnen laat vallen en de stof transparant is, zal een vitrage mooi rustig ogen. Je kunt er door kijken en daarmee lijkt de kamer dieper.

Diverse kleuren
Wanneer je kiest voor lichte kleuren, creëer je een basis in jouw interieur. Ideaal dus voor verschillende stijlen. Heb je de vloer, gordijnen en muren mooi rustig, dan kunnen je meubels, kunstwerken, planten of foto’s juist beter uitkomen. Vitrages zijn allemaal in natuurlijke kleuren te verkrijgen, dat wil niet zeggen dat er weinig keuze is in vitrages fijn geweven, grof geweven, dikke stof of dunne stof, zandkleur, wit of gebroken wit, met werkje of gewoon effen.

Geschikt in elke woonkamer
De vitrages zijn door deze rustige kleuren geschikt voor elke woonkamer. Je kunt namelijk nadat je de vitrages hebt opgehangen de kamer stijlen met overige accessoires. Een Urban jungle kenmerkt zich door natuurlijke tinten en heel veel planten en groen. Een minimalistisch interieur kenmerkt zich door lichte kleuren en minimale prularia. Voor welk interieur ga jij?

Enkele of dubbele plooi
De vitrages kun je op verschillende manieren ophangen. Als je het aan een rails hangt hebben de vitrages sowieso een plooi. De plooi kan in een enkele of dubbele variant en in een chique vlinder/wave plooi worden besteld. Ga voor een zo rustig mogelijke plooi. Dit is vaak de enkele. Dit versimpelt als het ware je gordijn, maar maakt het ook minder golvend, wat weer zorgt voor die rustige basis.

Bestel op Raamdecoratie.com
Benieuwd waar je vitrages kunt kopen? Bekijk dan nu het assortiment met vitrages van Raamdecoratie.com. Zij bieden jou een ruime keuze in vitrages en gordijnen. Je kunt gemakkelijk online bestellen en je vitrages thuis ontvangen. Bezoek dus nu de website van Raamdecoratie en kies de mooiste vitrages voor jouw interieur!

 

 

No Comments

Leave a Comment