Voordelig een auto leasen

Is voor de uitvoering van de werkzaamheden binnen jouw onderneming een auto onmisbaar? Maar kun of wil je niet in een keer een grote aankoopsom betalen? Dan is het leasen van een auto een uitkomst. Steeds meer ondernemers ontdekken de voordelen van zakelijk leasen. Het biedt vrijheid, flexibiliteit en het is financieel voordelig. Wil jij deze voordelen ook ervaren? Kies dan voor zakelijk leasen.

Mooie leaseauto’s voor ieder budget

De grootte van iedere onderneming is weer anders. In iedere onderneming is het budget voor een eventuele leaseauto dan ook verschillend. Gelukkig is dit geen enkel probleem voor het zakelijk leasen van een auto. Het aanbod leaseauto’s is namelijk onwijs groot. Dusdanig groot, dat er voor ieder budget een passende leaseauto te vinden is. Wil je het maximale uit jouw te betalen maandbedrag halen? Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een relatief nieuwe auto? Maar is jouw budget voor een nieuw exemplaar eigenlijk niet toereikend? Dan kun je ook kiezen voor de optie om een occasion te leasen. Met deze optie wordt zakelijk auto leasen financieel nog leuker. Voor welke leaseauto uit het grote aanbod leaseauto’s kies jij?

Zakelijk elektrisch leasen

Zoals gezegd is het aanbod leaseauto’s waaruit je kunt kiezen heel erg groot. Hierdoor is het mogelijk om voor een leaseauto te kiezen die past bij jouw bedrijf. Heb jij binnen jouw bedrijf bijvoorbeeld duurzaamheid centraal staan? Dan zou het tegenstrijdig zijn om in een benzine slurpende auto rond te rijden. Een duurzame auto die beter is voor het klimaat zou in dat geval veel beter kloppen. En dat is precies iets dat tegenwoordig ook mogelijk is! Je kunt nu namelijk een elektrische auto leasen. Het vraagstuk rondom de klimaatverandering staat wereldwijd steeds meer ter discussie. Landen zijn bezig met verduurzaming en de elektrische auto’s zijn hier een belangrijk onderdeel van. Wil jij als ondernemer ook jouw steentje bijdragen aan een beter klimaat? Ga dan elektrisch leasen!

Waarom voor leasen kiezen?

Als je voor jouw werkzaamheden een auto nodig hebt, heb je simpelweg twee opties. Je kunt ervoor kiezen om een auto te kopen. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een auto te leasen. Deze laatste optie is bij ondernemers heel populair. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Een leaseauto biedt flexibiliteit en duidelijkheid. Je weet bij een leaseauto precies wat je maandelijks moet betalen. Je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Want onderhoudskosten en dergelijke zijn al meegenomen in het maandtarief. Daarnaast biedt de mogelijkheid tot het maandelijks opzeggen van het leasecontract na een jaar flexibiliteit. Leasen kent voor ondernemers dus veel voordelen.

 

No Comments

Leave a Comment