Waar moet je op letten bij het kopen van bruidslingerie?

Als je een droomjurk gevonden hebt, is het belangrijk dat gaat nadenken over het type bruidslingerie dat je gaat dragen. Bruidslingerie is de basis van je hele look. Het is belangrijk dat de lingerie zorgt voor ondersteuning en een mooie vorm geeft. Het belangrijkste is dat de bruidslingerie past bij het type bruidsjurk.

Strapless

Als je een strapless jurk hebt gekozen wil je absoluut geen bandjes. Dit betekent dat je een goed passende strapless beha of bustier/korset moet nemen, die voldoende steun biedt. Een ander voordeel van een bustier of korset is dat deze makkelijker het gewicht van de jurk kan dragen als die goed aangesloten zit in je taille.

Lage rug

Als je een jurk hebt gekozen met een mooie lage rug, is het niet de bedoeling dat er een bandje van je beha overheen loopt. Een korset is ook hier de oplossing. Een korset is vaak steviger dan een beha en heeft een laag gesneden achterkant. Als je liever geen korset wil dragen omdat je dit niet fijn vindt, zijn er ook nog andere opties. Zoals een plak beha. Deze beha plak je op je borsten en bedekt je hele borst. Een groot voordeel is dat je nergens bandjes hebt. Een goede tip is om de plak beha al een keer een hele dag te dragen zodat je zeker weet dat het goed blijft zitten.

Mooi decolleté

Naast dat er bruidsjurken zijn waar de achterkant laag is uitgesneden bestaan er ook jurken waarbij de voorkant laag uitgesneden is. Dit is super sexy dus het is belangrijk dat ook hier je beha onzichtbaar blijft. Je wilt natuurlijk wel dat je borsten mooi uitkomen in de jurk. Er zijn beha’s die laag uitgesneden zijn. Als je het fijner vindt om een normale beha te dragen, kan je ook kiezen voor een beha met een doorzichtig tussenstuk. Hierdoor krijg je een mooi push- up effect zonder dat de beha zichtbaar is. Als je echt een lastig decolleté hebt kan je ook gaan voor nipple covers, een plak beha of fashiontape.

Bij The Beautiful Bride Shop kan je naast prachtige bruidsjurken en trouwschoenen ook de mooiste bruidslingerie kopen. De lingerie is van uitstekende kwaliteit en past helemaal bij jouw droomjurk. In deze bruidslingerie voel jij je zelfverzekerder en mooier dan ooit! Als je echt iets sexy wilt voor de huwelijksnacht kan je dit altijd nog snel even aan trekken.

 

 

No Comments

Leave a Comment