Waarom jij moet kiezen voor prepaid

prepaid

Prepaid is een jaren lang heel normaal geweest, maar tegenwoordig word je toch wel wat raar aangekeken als je zegt dat je prepaid gebruikt. Een abonnement is tegenwoordig de standaard, niet meer weg te denken uit het mobiele straatbeeld. Echter zitten er zoveel voordelen aan om een prepaid simkaart te hebben. Daarom zullen wij u hieronder 3 redenen geven waarom jij zou moeten kiezen voor prepaid.

Voor kinderen

Kinderen zijn zich vaak niet zo goed bewust van de waarde van iets en dat sommige dingen niet onbeperkt zijn. Door voor kinderen gebruik te maken van een prepaid simkaart, kan je hier een vast bedrag aan beltegoed op zetten. Hier moet hij of zij het de hele maand mee doen, belangrijk voor hun om goed op te letten met bellen om zo niet na een week zonder te zitten. Kinderen worden zich zo sneller bewust van het feit dat ze goed moeten opletten en ook naar alternatieven moeten zoeken.

Ook interessant voor ouderen

Ook interessant? Misschien wel juist interessant voor ouderen. Ouderen zitten veel vaak veel thuis waardoor gebruik maken van een wifi netwerk veel goedkoper is. Via de wifi kan je thuis ook bellen en internetten. En ben je met een prepaid simkaart veel goedkoper uit omdat je het bedrag niet hoeft op te maken binnen een maand, waar je daar bij een abonnement wel voor betaald.

Vakanties

Omdat roaming kosten binnen de EU zijn afgeschaft, zij er al veel kosten die u dus zijn je bel kosten in de EU hetzelfde als alleen in Nederland. De prepaid vakantiebundel die je gewend bent kan je dus achterwegen laten, dit scheelt toch weer onnodige kosten! Mocht je nou buiten de EU op vakantie gaan, is het nog wel slim om een vakantiebundel te gebruiken. Vaak word er dan buiten de EU gekozen voor een data sim only omdat bellen en berichten sturen ook via het internet kan en data dus goedkoper is.

No Comments

Leave a Comment