Waarom nagelriemolie gebruiken?

Nagelriemolie is een vocht inbrengend product voor uw nagels en nagelriemen. Het is meestal samengesteld uit plantaardige oliën en bevat soms vitaminen en citroenzuur. Nagelriemen die worden blootgesteld aan extreme kou, zon, chloor, zout of zeepwater kunnen schraal, gebarsten en droog worden. In deze gevallen van extreme droogte en beschadiging, kan nagelriemolie helpen uw nagelriem en nagel te hydrateren en weer gezond te maken. Het aanbrengen van nagelriemolie kan de circulatie rond uw nagels verhogen, waardoor de nagelgroei wordt gestimuleerd. Het kan ook helpen om uw nagel en nagelriem te beschermen tegen trauma. De olie kan ook helpen om de gezondheid en het uiterlijk van uw nagel te verbeteren. Als u uw nagels lakt, kan nagelriemolie ook uw nagellak beschermen voor een langdurige glans.

Hoe te gebruiken

Je hoeft maar een paar druppels te gebruiken, omdat de meeste oliën het beste werken in kleine hoeveelheden. Afhankelijk van het product dat je gebruikt, kun je je nagelriemen deppen met een watje of de olie aanbrengen met een kwastje. Breng een paar druppels aan op elke nagelriem en masseer het een paar minuten in.

Hoe koop je nagelriemolie

De beste olie voor nagelriemen trekt snel in je huid. Ze zijn ook vrij dun, want dikke oliën absorberen minder goed in je huid. De meeste nagelriemoliën bevatten een combinatie van verschillende oliën, zoals:

  • jojoba-olie
  • lijnzaadolie
  • saffloerolie

Je kunt ook een nagelriemolie kopen die vitaminen of andere ingrediënten bevat, zoals antioxidanten. Sommige nagelriemolie bevat zowel vitamine E als antioxidanten. Sommige kunnen met een kwastje worden aangebracht. Als je op zoek bent naar een meer luxe optie, zijn deze ook vaak te vinden. Alle soorten nagelriemolie koop je bij een nagelgroothandel zoals www.alinahoyo.com.  Hoewel nagelriemolie niet absoluut noodzakelijk is voor de gezondheid van je nagels, kan het een geweldige behandeling zijn als je nagels en nagelriemen bijzonder droog aanvoelen. Gewoon een beetje op de nagelriem deppen, inwrijven, en je hebt jezelf en je nagels een dienst bewezen.

 

No Comments

Leave a Comment