Wat iedere vrouw in haar kledingkast zou moeten hebben?

Er zijn altijd kledingstukken die elke vrouw in haar kast moet hebben, die bij elke gelegenheid past en die je altijd aan kan doen. Als je ze nog niet hebt, raad ik je aan om naar de stad te rennen en ze snel aan te schaffen!

Little Black Dress

Oftewel: LBD. Iedereen zou deze in haar garderobe moeten hebben. Dit jurkje komt van Coco Chanel in 1926. Begin jaren zestig kwam de belangstelling weer terug omdat Audrey Hepburn een sterk imago neerzette voor de Little Black Dress.

Blazer

Iedereen moet een iets chiquere versie in zijn kast hebben hangen van een jasje. Een blazer kan bijna altijd op elk kledingstuk en het maakt je outfit net wat netter. Heb je een afspraak dan doe je hem even snel aan en voilĂ : klaar voor je afspraak!

Zwarte enkellaarsjes

Deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons assortiment. Ze kunnen namelijk met alles, heb je een rokje aan, dan maken de laarsjes het stoer. Maar ook perfect voor een festival, om mee te stappen of gewoon lekker een dagje shoppen. Zwarte laarsjes passen bijna overal bij!

Basic shirts

Een basic shirt kan de outfit helemaal maken. Soms hebben we gewoon geen zin in de teksten op ons t-shirt. Willen we gewoon een effen zwart shirt die overal op past. Of grijs. Of wit. Het maakt niet uit wat voor kleur, deze kun je namelijk ook weer matchen met de blazer. Hoe simpel ook, je ziet er gewoon super leuk uit.

 

Heb je deze artikelen nog niet in jouw kast hangen? Ren dan naar de winkel en haal deze spullen in huis. Het voordeel van deze tijdloze spullen, is dat het altijd wel op voorraad is in de winkel. Ze raken niet snel uit de mode, en daarom zijn ze dus essentieel in jouw kast!

 

 

No Comments

Leave a Comment