Wat is de beste e-sigaret?

Over de gehele wereld roken ongeveer 70% van de mensen, het wordt gebruikt bij stresssituaties en andere roken gewoon omdat ze het leuk vinden of stoer willen doen. Maar na een tijdje raken de meeste mensen verslaafd aan roken, waardoor het moeilijk wordt om een dag lang door te brengen zonder een sigaret. We weten allemaal dat het roken van een sigaret schadelijk is voor de gezondheid, vooral de longen die als eerst beschadigd worden. Er is een nieuwe sigaret ontworpen om verslavende rokers te helpen, genaamd e-sigaret. In dit artikel leest u meer over een e sigaret.

E-sigaret

Een e-sigaret verschilt heel veel met een tabak sigaret, het is een elektrisch apparaat die met batterij functioneert. Hierin wordt een vloeistof verhit en omgezet in damp en in de damp komen geen chemische stoffen voor. De gebruiker ademt geen rook in, maar damp. Verder verbrand de e-sigaret niet en er heeft 2 belangrijke onderdelen. De clearomizer/tank en de batterij, in de clearomizer zit er e-liquid en de batterij zorgt dat er stroom is wanneer de gebruiker druk op het aan knopje. Rokers die willen stoppen kunnen de beste e-sigaret kopen.

E-liquid

E-liquid is de vloeistof die voorkomt in de clearomizer of tank, die wordt verdampt door een coil. De coil zet de e-liquid om in een ander vloeistof en moet om de 14 dagen vervangen worden. In de e-liquid komt nicotine voor, de hoeveel nicotine mag je zelf bepalen. Rokers die zwaar verslaaf zijn aan roker kunnen op een laag pitje stoppen met roken. Voor de beste e-liquids kunnen gebruikers Mr-joy e-liquids kopen met verschillende smaken en kwaliteit, waar ze zelf de nicotine hoeveelheid kunnen bepalen.

No Comments

Leave a Comment