Wegdromen: kinderpyjama’s voor boefjes en fashionista’s

Als er een kledingstuk onmisbaar is voor kinderen dan is het wel een pyjama. Want wat is er lekkerder dan ‘s avonds in je pyjama kruipen na een dag vol rennen en springen? Mede door het veelvuldige gebruik en het feit dat kinderen snel groeien, is een pyjama regelmatig aan vervanging toe. Gelukkig vind je bij het kindermerk Frogs and Dogs in het ruime aanbod altijd een leuke pyjama voor een jongen en een mooie pyjama voor een meisje. In de webshop vind je kinderpyjama’s voor zowel de zomer als de winter en ook hebben ze verschillende onesies. Met deze gezellige pyjama’s is slapen elke dag weer een feestje!

Als het maar lekker zit

Bij het kopen van een pyjama is het belangrijk om je als ouder af te vragen welke stof het meest geschikt is voor je kind en welke maat je nodig hebt. Zacht, elastisch katoen van een hoogwaardige kwaliteit is bij veel ouders favoriet. Deze stof ademd namelijk goed en rekt op een aangename manier mee tijdens het draaien. Perfect voor actieve dromers dus! Wat betreft de maat is het fijn om te weten dat veel pyjama’s een brede maatrange aanhouden van maat 62 tot en met 176. Zo zit er altijd een voor jouw spruit tussen. 

Brandweer of toch prinses?

Vaak hebben kinderen een vrij uitgesproken smaak. Het ene kind is helemaal weg van raceauto’s en het andere kind van katten. Bij het kiezen van een thema is het dus maar net waar jouw kind fan van is. Bij jongens kun je denken aan voetbal, brandweerauto’s, dino’s en trekkers. Meisjes zijn vaak gek op paarden, eenhoorns, prinsessen of op een stoere meisjespyjama met een panterprint, uit de Wild Child-collectie bijvoorbeeld. 

Fijne webshop

Als ouder weet je maar al te goed dat er soms weinig tijd overblijft om te shoppen. Hoe fijn is het dan als er een overzichtelijke webshop met snelle levering is? Bij Frogs en Dogs betekent dat: vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis. Naast pyjama’s verkopen zij ook mooie kinderkleding, zoals rompertjes, broekjes, shirtjes en ondergoed. Al hun collecties zijn duurzaam geproduceerd en worden daarnaast ingepakt in biologisch afbreekbaar plastic. Wel zo fijn!

No Comments

Leave a Comment