Wow! Bekijk deze schitterende Tiny House

Dit is het perfecte tiny house voor jou! Waterhaus by Greenpod Development

Het is soms moeilijk om voor te stellen hoe ruim en mooi een ‘tiny house’ van binnen is. Toch stuiten we af en toe op een prachtige woonwagen, en vandaag was niet anders! En we zijn ook nog eens extra blij, want GreenPod Development – de bouwer van dit kleine huisje – is eigendom van een vrouw en focust op gezond interieur en meubilair!
We willen dit ontwerp met een schitterend wooninterieur jullie niet onthouden. Laat je inspireren voor jouw woning door deze verbluffende plaatjes.

Voor dit huisje was dat niet anders. Met de nadruk op duurzame en gezonde huizen, heeft Greenpod Development het huisje ‘Waterhaus’ gebouwd. Ze hebben hier gebruik gemaakt van structurele geïsoleerde panelen (SIP’s) en interieurafwerkingen met een laag VOS-gehalte.

De buitenkant van deze tiny house is – zoals je ziet – modern en gedurfd. Dit is gecreëerd door een mix van zwart HardiePanel en ceder gevelbekleding te gebruiken. De grote ramen zijn strategisch geplaatst om privacy en natuurlijk licht mogelijk te maken.

De binnenkant van deze woonwagen is zeker niet minder mooi – misschien zelfs een stukje mooier. Kijk snel op de volgende pagina om het zelf te bewonderen.

Ontdek het interieur van dit Tiny House hier >>

No Comments

Leave a Comment