Zo geniet je extra van je tuin

Als je op zoek bent naar tuinartikelen, dan ben je bij Fonteyn aan het juiste adres. Van tuinhuizen tot barbecues tot bubbelbaden, ze bieden het allemaal aan. Door het grote assortiment waarover zij beschikken kunnen helpen om van je tuin een mooie, praktische oord te maken. Je kunt langsgaan maar natuurlijk ook een bezoekje naar de site brengen: www.fonteyn.nl

Barbecueën met een gasbarbecue

Een barbecue die op gas werkt is ideaal als je geen zin hebt om elke keer houtskool te moeten halen en te verslepen. Je hoeft bij een gasbarbecue alleen een gasfles aan te sluiten waarmee je de hele zomer kunt doorkomen. Fonteyn heeft een ruim aanbod in verschillende merken, Weeber, Grandhall, Trendhout en nog veel meer. Overigens bieden zij ook een voordelige gasbarbecue van eigen merk aan. 

De pluspunten van een gas bbq

Het grootste pluspunt van deze soort bbq is dat deze veel minder vervuilend is dan een bbq die op houtskool werkt. Daarnaast is de gasbarbecue eenvoudig te onderhouden en schoon te maken in tegenstelling tot een houtskool bbq. Wil je toch de rooksmaak ervaren? Dan kun je een rookbox aanschaffen die de smaak optimaal nabootst. Een ander pluspunt is dat dit soort bbq de gerechten snel klaar maakt, ideaal dus als je met een grotere groep wil barbecueën. 

Zwemmen in de tuin

Je hoort kinderen maar ook volwassenen vaak dromen over een zwembad in de tuin. Maar hier hangt natuurlijk een wat groter prijskaartje aan. Wil je toch genieten in de tuin, dan kun je natuurlijk ook gaan voor een opblaasbaar bubbelbad. Deze staat al binnen 10 minuten klaar. Zodat je er gelijk plezier van hebt. Voor ieder wat wils bij fonteyn. 

No Comments

Leave a Comment