Zo kies je modieuze motorkleding

Wie denkt aan motorkleding, denkt in de eerste plaats aan een beschermende motorjas. De beschermende functie van de kleding is dan ook voor velen een uitgangspunt bij het doen van aankopen. Dat neemt niet weg dat het ook mogelijk is om er gewoon goed modieus uit te zien. Aan de hand van enkele simpele tips zie je er goed uit op jouw motor.

1 Koop alles in één keer

Wanneer je op zoek gaat naar goede motorhelmen, dan is het verstandig om ook direct op zoek te gaan naar de rest van de outfit. Hoewel je voor de helm in de eerste plaats naar beschermende kwaliteiten kijkt, bepaalt het design ook direct in grote mate jouw look. Daarom is het zeker ook een goed uitgangspunt om bijvoorbeeld je motorpak, of een losse jas en broek, in dezelfde stijl te kopen.

2 Trouw aan merken blijven

Wil je er zeker van zijn dat alles wat je uitkiest om te dragen op de motor goed bij elkaar past? Dan is de simpelste manier om dat voor elkaar te krijgen simpelweg trouw blijven aan een merk. Of het nu gaat om het pak, de laarzen of de handschoenen. Wanneer alles uit dezelfde fabriek komt, is de kans groot dat het ook mooi bij elkaar past.

3 Passend bij de motor

Waar het gaat om de juiste kleur en een mooi design van de kleding, is het ook belangrijk om de motor voor ogen te houden. Je wilt een mooi geheel vormen en dat doe je door kleding in een gelijke stijl als het ontwerp van de motor te kiezen. Zo kan je er zeker van zijn dat je er goed uitziet als je op pad gaat. Je hebt natuurlijk niet voor niets voor een motor in deze kleur en stijl gekozen. Daar kan je mooi op voortborduren met je kleding.

No Comments

Leave a Comment