Cadeautips voor de kerst liefhebbers

Waarschijnlijk heb jij ook zo’n iemand in jouw familie of vriendengroep: de allergrootste kerstliefhebber. Degene die in september het liefst al wel kerstliedjes aan wil zetten, als eerste de kerstboom in huis haalt en ver van tevoren zich al verheugt op alle festiviteiten. Voor deze personen is het natuurlijk mega leuk om een cadeau te geven dat deze enthousiasme alleen maar versterkt. Daarom zijn hier een aantal tips om inspiratie op te kunnen doen voor het kopen van een geschikt cadeau!

Kerstuitjes

Kerstmarkten, kerstconcerten, kerstshows: ze vallen allemaal in het soort uitjes die echte kerst liefhebbers wel kunnen waarderen. In Duitsland zijn er tal van grote kerstmarkten waar hij zijn of zij haar hart kan ophalen. Door hier gelijk een dag of weekendje weg van te maken, heb je gelijk een moment om meer te investeren in jullie vriendschap of familieband. Wanneer je er meer een shopdagje van wilt maken, kun je ook naar een grote Intratuin met een grote kerstafdeling gaan. Hier is het assortiment kerstversiering zo groot, dat je gegarandeerd wel iets tegenkomt wat je leuk vindt. Naast kerstmarkten en de Intratuin bezoeken zijn er ook veel kerstconcerten. Of het nu een concert is met klassieke muziek of juist moderne muziek: er is een groot genoeg aanbod!  

Uitbreiding van de kerstversiering

Naast activiteiten, doen fysieke spullen het ook vaak goed als cadeau. Kies bijvoorbeeld voor gave kerstdecoratie voor op of aan het raam, versiering voor in de kerstboom of kerstlampjes. Ook voor buiten zijn er verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een lichtsnoer of vlaggenmastkerstboom. Dit zorgt gelijk voor een feestelijke sfeer in de tuin en zorgt hierdoor voor veel gezelligheid. Op fairybell.nl zijn veel verschillende soorten (kerst)verlichting te vinden. Ontdek welke jij als cadeau wilt gaan geven!

Kerstkleding

Ook kerstkleding is iets wat niet mag ontbreken bij de kerstsfeer en deze tijd van het jaar. Koop een grappige, foute kersttrui of kies voor leuke kerstsokken. Als echte kerstliefhebber zijnde, zullen deze vast gedragen worden!

Samen een kerstfilm kijken

Tot slot mag het kijken van een echte kerstfilm natuurlijk niet aan dit lijstje ontbreken. Hoewel dit natuurlijk niet perse een cadeau is, kun je dit wel in combinatie doen met een heerlijk (zelf gekookt) diner, een leuke activiteit of een ander fysiek cadeau. Vergeet alleen niet de warme chocolademelk, glühwein of winterthee en allerlei lekkere kerstlekkernijen. Zo komen jullie samen alvast in de kerststemming!

No Comments

Leave a Comment