Een collaboratie uit twee werelden

Tegenwoordig wordt het steeds meer normaal om basketbalschoenen die je op het court droeg om die buiten het speelveld te dragen.
Een andere benaming daarvoor is off-court.

Basketbalschoenen zijn niet on-trend, maar er zijn verschillende paar op de markt die je zou kunnen dragen en er toch goed uit kunt zien.

Als Hoops kicks jouw ding zijn buiten het veld, hebben merken zoals Nike, Adidas en Puma genoeg in het oog springende looks waaruit je kunt kiezen.
Dit soort merken komen steeds vaker met merkwaardige collaboraties, maar ook met bedrijven die eigenlijk weinig met de sportwereld te maken hebben.

Zo komt Jordan met de League of Legends x Air Jordan 1 Zoom “Wereldkampioenschap 2020” schoen.
League of Legends is een online strijdarena-videogame voor meerdere spelers, ontwikkeld en uitgegeven door Riot Games voor Microsoft Windows en mac OS.
League of Legends is een multiplayer online battle arena (MOBA), ook wel bekend als action real-time strategy (ARTS), is een computerspelgenre dat afgeleid is van het real-time strategiegenre. In een MOBA-game bestuurt de speler een personage in een van twee teams om als doel met je team van het andere team te winnen.

Met het 2020-kampioenschap dat deze maand (september) begint, heeft dit speciale aanbod van de met Zoom uitgeruste Air Jordan 1 een neutraal gestructureerd bovenwerk met iriserende overlays. Blauwe veters bovenop een zwarte en blauwe rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet. Zo zie je maar weer dat elk creatie van de Jordan basketbalschoenen weer totaal anders en uniek is vergeleken met wat voorheen uit is gekomen.

No Comments

Leave a Comment