Leuke thema’s voor het organiseren van een feestje

feest

Het organiseren van een feestje bestaat doorgaans uit verschillende fases. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van de gastenlijst, het versturen van de uitnodigingen, het regelen van een geschikte locatie, enzovoorts. Ook het uitkiezen van een thema is een belangrijk onderdeel van het organiseren van feestjes! In dit artikel geven we een aantal voorbeelden van leuke thema’s voor het feestje wat jij wilt gaan organiseren. Een geschikte thema voor een feestje hangt vaak samen met het seizoen waarin deze georganiseerd wordt.

Feestje in het thema van zon, zee en strand

Een van de populairste thema’s voor in de zomermaanden, is het thema zon, zee en strand. Het is de ideale manier om de zomervakantie in te luiden. Bij dit thema kunnen mensen hun Hawaï tropische kleding uit de kast halen, om er een gezellige middag of avond van te maken. Ook kan het hierbij leuk zijn om meerdere opblaasbare zwembaden in je tuin te zetten. Of wat te denken van de tropische cocktails, die je voor je gasten kunt maken? Aan het eind van de middag kun je de barbecue ontsteken bij dit thema.

High school als thema van je feest

Wanneer je binnenkort je diploma verwacht te behalen, kan ook een feestje in het thema High School het overwegen waard zijn. Gasten van je feest kunnen hun stoutste schooloutfit aantrekken, kunnen verkleed gaan als docent, enzovoorts. Het leuke aan dit thema is het feit, dat iedereen een passende outfit bij het thema kan vinden. Je hoeft immers geen feestwinkel te bezoeken, om tot een leuk setje kleren te komen bij dit thema.

Tip: je kunt de uitnodiging bij dit thema versturen in de vorm van een diploma, of bijvoorbeeld als een zwart hoedje! Deze hoedjes worden in Amerika en in mindere mate ook in Nederland gedragen bij de diplomaceremonie.

No Comments

Leave a Comment