Wanneer maak ik de keuze voor een prepaid kaart?

prepaid

Prepaid simkaarten zijn terug van weggeweest! Waar dit type simkaart in het verleden de populairste simkaart was, leek deze een lange tijd niet meer verkocht te worden door providers. Nu abonnementen en mobiele telefoons steeds duurder worden, lijkt de prepaid sim only simkaart langzaamaan terug te komen. In dit artikel vertellen we je meer over situaties, waarin het gebruik van dit type simkaart interessant is. Door voor prepaid sim only te kiezen, profiteer je van lage maandlasten.

Je huidige toestel behouden na het aflossen hiervan

Een van de situaties waarin een prepaid sim only simkaart goed van pas komt, is wanneer je huidige abonnement afloopt. Aan het eind van een abonnement heb je de mobiele telefoon volledig afgelost, waardoor deze onderdeel is van je bezittingen. Je kunt het abonnement nu verlengen, of kiezen voor een prepaid simkaart. Door voor een prepaid simkaart te kiezen, bepaal je zelf waaraan je het tegoed uitgeeft. Daar waar dit bij een abonnement vooraf vaststaat.

Prepaid simkaart gebruiken als je veel thuis bent

Ook wanneer je veel thuis bent, kan het gebruik van een prepaid simkaart interessant zijn. Veel mensen hebben tegenwoordig een WiFi-verbinding in huis, waarmee zij berichten kunnen sturen, het nieuws kunnen volgen, enzovoorts. Wist je dat het zelfs mogelijk is, om te bellen via de WiFi-verbinding in je woning? Er zijn verschillende apps, die deze mogelijkheid bieden. De WiFi-verbinding maakt dat je weinig gebruik zal maken van mobiele data. Het is daarom niet noodzakelijk om een duur abonnement te nemen. 

Ideale simkaart voor jonge kinderen

Tot slot komt een prepaid simkaart goed van pas voor jonge kinderen. Zij leren op deze manier om te gaan met belminuten, mobiele data en sms’jes. Daarbij voorkom je dat je kinderen ver over het tegoed van hun abonnement gaan met een prepaid sim only simkaart.

No Comments

Leave a Comment