3 handige dingen die iedere organisatie zou moeten hebben!

Organisaties willen altijd zo efficiënt mogelijk werken. Hiervoor worden al veel tools gebruikt zoals een gezamenlijke e-mailomgeving, een urenregistratie systeem, een drive of server waar alle medewerkers belangrijke bestanden kunnen opslaan en tegenwoordig zitten alle medewerkers van een bedrijf ook samen in een groep op Whatsapp. Dit samen zorgt ervoor dat een bedrijf zo goed mogelijk kan werken. Wil je dit nog beter doen? Bekijk dan is onderstaande handige tools!

Beheren van toegang

Tijdens de werkzaamheden die worden uitgevoerd, worden er vaak bestanden opgesteld met gevoelige informatie over bijvoorbeeld klanten. Daarom wil je natuurlijk niet dat mensen vanuit buiten het bedrijf makkelijk bij deze bestanden kunnen komen. Om dit te voorkomen vraag je aan alle medewerkers om moeilijke wachtwoorden te gebruiken en bestanden alleen op te slaan in de beveiligde server. Hoe groter het bedrijf wordt hoe lastiger het wordt om dit te controleren. De ideale oplossing daarom is identity en access management. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat alle medewerkers toegang hebben en het altijd goed beveiligd is.

Goed beeldmateriaal

Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een goede website staan om via deze weg nieuwe klanten binnen te halen. Maar hoe zorg je er nu voor dat er bezoekers op je website komen. Dit kan via online marketing kanalen zoals SEO, SEA of Facebook. Maar wat ga je dan op Facebook zetten? Om echt de aandacht te trekken is het zeker aan te raden om een video te plaatsen. Dit moet natuurlijk professioneel zijn en daarom kan je de video het beste laten maken door videoproducties. Zij zorgen dat je bedrijf of product mooi worden weergegeven zodat mensen je website bezoeken.

Werken op alle apparaten

Medewerkers die vergeten zijn een mail te sturen of een bestand te lezen? Zorg ervoor dat de medewerkers ook thuis of onderweg kunnen werken. Er zijn meerdere tools die het makkelijk maken om een computer te synchroniseren met bijvoorbeeld een mobiele telefoon.

No Comments

Leave a Comment