Gegevens beschermen is nu belangrijker dan ooit

Wij van digitrust willen de digitale wereld extra beschermen en in de zorg is dit helemaal belangrijk. Het goed beschermen van persoonlijke patiëntgegevens is cruciaal. DigiTrust auditoren hebben een passie voor informatiebeveiliging en vertalen de normeisen naar de context van uw zorginstelling. Het behalen van een NEN 7510 certificering is daarom belangrijk. Op deze manier kunt u écht aan uw stakeholders, waaronder de inspectie, aantonen dat u het wel voor elkaar heeft. 

Certificering van Digitrust 

Zorginstellingen moeten sinds 1 januari 2018 op basis van het Besluit Elektronische Gegevensverwerking Zorgaanbieders aantoonbaar te voldoen aan de NEN 7510. De overheid wil, naar aanleiding van recente debacles een steeds hogere push geven dat zorgorganisaties zorgvuldig omgaan met persoonlijke gezondheidsinformatie. Een NEN 7510 certificering is dé manier om aan opdrachtgevers en de maatschappij te laten zien dat er een goed werkend managementsysteem voor informatiebeveiliging is. DigiTrust NEN 7510 auditoren kunnen uw zorginstelling uitstekend informeren en begeleiden tijdens een NEN7510 audit. Wij auditen scherp, maar zadelen u niet op met zaken die niet relevant zijn binnen de context van uw organisatie.

Wat kunt u verwachten?

DigiTrust helpt uw organisatie graag bij het realiseren van uw certificering en is in Nederland en internationaal dé expert op het gebied van informatiebeveiliging. Bij DigiTrust kunt u verwachten;

 

  • Scherpe dagtarieven (deze zijn lager dan bij andere Certificerende instellingen)
  • Eigen auditoren, wij werken niet met inhuur auditoren
  • Snel respons op al uw vragen
  • Direct contact met de back-office en de auditoren
  • Snel offerte, meestal binnen enkele dagen
  • Veelal kunnen wij op korte termijn uw audit inplannen
  • In 1 uur praten we u helemaal bij

 

Wij gaan graag met u in gesprek om het traject van een NEN7510 certificering met u te bespreken. Kijk ook eens bij onze nieuwsberichten of referenties met welke partijen DigiTrust werkt in de zorg. Zeer tevreden klanten en waardevolle trajecten.

 

No Comments

Leave a Comment