Jouw pokeraccount aanmaken doe je zo

Wil je een account maken bij een pokeraanbieder? Dan zijn er veel stappen om te doorlopen. Je moet er namelijk voor zorgen dat het account te gebruiken is. Iedere aanbieder heeft hiervoor een eigen aanpak, maar er zijn een aantal zaken die overeenkomen en waarmee jouw identiteit geverifieerd is. Als je een account aan wilt maken is het daarom goed om je voor te bereiden op de aanmelding. En welke documenten zijn er nodig om de verificatie rond te krijgen? Na het lezen van onderstaande informatie kun jij aan de slag met het pokerspel.

De gegevens voor jouw account

Een account aanmaken begint door naar de website van een aanbieder als GGPoker te gaan. Hier vind je een knop met ‘aanmelden’ of ‘registreren’. Je komt dan in een aanmeldformulier, waar je enkele persoonsgegevens in moet vullen. Deze gegevens moet je volledig naar waarheid invullen. De aanbieder moet weten wie het account aanmaakt en welke ook nodig zijn voor de verificatie. Neem hier daarom de tijd voor, zodat je ook zeker weet dat er verder geen problemen meer komen met het aanmaken van het account. Ook kun je de algemene voorwaarden nog doornemen, zodat je weet welke rechten en plichten je hebt tijdens het spelen en met jouw account.

De verificatie van het account afronden

Zodra je jouw gegevens hebt ingevuld, moet je overgaan tot de verificatie van jouw account. Hiervoor vragen de aanbieders een legitimatiebewijs. Je kunt hier jouw paspoort of rijbewijs voor gebruiken. Zorg er tijdens het uploaden van de foto’s voor dat alle gegevens er duidelijk op terug te vinden zijn. De eisen staan te allen tijde vermeld op de website. In sommige gevallen is er ook een poststuk nodig om extra verificatie door te voeren. Houd er rekening mee dat hier soms enkele dagen overheen gaan. Je kunt hierdoor niet direct beginnen met pokeren. Zodra de verificatie rond is, krijg je hier bericht van en kun je beginnen met het vinden van jouw favoriete spel.

Een storting op het account vereist

Voordat je jouw account echt in gebruik kunt nemen en jouw favoriete pokerspel kunt spelen, moet je ook geld overmaken naar het account. Hiervoor zijn er verschillende betaalmethoden terug te vinden. Zorg dat je hiervoor een betaalmethode uitkiest waar jij het beste mee kunt werken. Deze moet je namelijk ook gebruiken voor het laten uitbetalen van het geldbedrag op jouw account. Ook bij de storting kan er enige tijd overheen gaan. Vooraf krijg je te weten hoeveel tijd dit kan zijn, zodat je hier rekening mee kunt houden. Nadat je alle stappen hebt afgerond kan het spelen beginnen en ontwikkel je de vaardigheden die je nodig hebt om goed te leren pokeren en hiermee de winst te pakken.

No Comments

Leave a Comment