Meer opbergruimte creëren in huis? Dat doe je met steigerhout!

Steigerhout is een veelzijdige houtsoort. Het is robuust en sterk, en je kunt er daarnaast werkelijk alles van maken. Ben je op zoek naar een manier waarop je eenvoudig meer opbergruimte kunt scheppen in huis? Ook dan biedt deze mooie houtsoort een uitkomst. Door een steigerhout bed te combineren met een kast, of een robuuste kist in de slaapkamer of woonkamer, schep je in een handomdraai meer opbergruimte voor al je spullen. In dit blog geven we je alvast wat inspiratie en zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje! 

 

Opbergruimte scheppen

Het hebben van genoeg opbergruimte in je huis is van groot belang. Het voorkomt dat je spullen geen vaste plek hebben, en dus door het huis gaan slingeren. Daardoor schep je met genoeg opbergruimte een georganiseerde en opgeruimde woonomgeving waar je heerlijk in tot rust kan komen. Te veel rommel of slingerende spullen in huis zorgen namelijk voor stress, en hebben tot gevolg dat jij je niet meer lekker kunt ontspannen in je woonkamer of slaapkamer. Een goed idee daar iets aan te doen, dus! Met steigerhouten meubelen kun je je interieur daarnaast ook nog eens een echte impuls geven. De robuuste houtsoort doet het in vrijwel elke interieurstijl goed!

 

Maak je bed (of dat van je kids) multifunctioneel

Je kunt eenvoudig meer opbergruimte scheppen door de meubels in je huis multifunctioneel te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een steigerhouten bed aanschaffen waar lades ingebouwd zijn, voor bijvoorbeeld je beddengoed. Ook op de kinderkamer is dit een echte uitkomst. Wat dacht je van een hoogslaper voor je kind, die je kunt combineren met een kast of kist onderaan? Ook kun je zo’n hoogslaper combineren met een bureautje of een extra bed voor logeetjes. Hartstikke leuk! 

 

Maak combinaties!

Combineer zo’n mooi bed met een paar steigerhouten kasten, en je bent klaar. Met meerdere meubelen van steigerhout in je interieur zorg je voor een samenhangend geheel, waardoor je interieur ook nog eens een boost krijgt. Wist je dat er meer meubelen zijn die je kunt combineren om ze multifunctioneel te maken? Bijvoorbeeld een bureau met aangebouwde kastruimte. Dat zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld altijd ruimte hebt voor de administratie bij je werkplek. Je schept op die manier eenvoudig meer opbergruimte, zonder dat je ruimte in je huis op hoeft te offeren. Een ideale oplossing!

No Comments

Leave a Comment