Nageltips en acrylnagels leren kennen

Het is tegenwoordig zowel een modetrend als een statement van persoonlijke stijl om natuurlijke nagels te verfraaien met acrylverf of tips. Nagelverlengingen komen in de vorm van nageltips en acrylnagels. Je kunt beide krijgen bij Ugly Duckling of andere salons. Vrouwen gebruiken dit soort nagelverbeteringen over het algemeen om hun natuurlijke nagels te stylen. Het is een gangbare praktijk in de mode-industrie om je nagels te stylen en af ​​te stemmen op je outfit voor belangrijke evenementen. Sommige mensen doen het zelfs wekelijks of maandelijks. Mensen zetten extensions op hun nagels, niet alleen voor speciale gelegenheden, maar ook om bijvoorbeeld hun gevoel over zichzelf te verbeteren. Het ook zo simpel zijn als ervoor zorgen dat hun nagels er altijd schoon en aantrekkelijk uitzien. Er zijn verschillende verschillen tussen nageltips en acryl. In dit artikel worden ze kort uitgelegd.

Wat zijn “nageltips”?

Je kunt het uiterlijk van je nagels verbeteren door nageltips van Alina Hoyo of een andere salon te gebruiken. Nageltips zijn de langwerpige kunstnagels die op de toppen van de natuurlijke nagels worden geplaatst. Deze nagelverlenging wordt een “tip” genoemd omdat deze direct boven de punt van de echte nagel wordt ingebracht. Nageltips zijn meestal wit geverfd, de rest van de nagel is transparant of in een andere kleur geverfd. Je hand krijgt een verfijnde en stijlvolle uitstraling door nageltips. Ze kunnen echter snel loslaten als ze niet goed worden verzorgd, omdat tips aanzienlijk minder duurzaam zijn. Het voordeel hiervan is echter te zien aan het effect op je echte nagels. Nageltips doen minder schade aan je echte nagels dan acryl.

Wat zijn “acrylnagels”?

Acrylnagels zijn kunstnagels die in tegenstelling tot nageltips volledig over de nagels worden gelijmd. Hierdoor verdoezelt acryl je echte nagels volledig. Acrylnagels kunnen in verschillende ontwerpen, kleuren en patronen worden gestyled. Dit komt doordat de gehele set gelijmde kunstnagels gebruikt kan worden voor het artwork. Acryl heeft een lange levensduur en laat dus niet snel los. Dit komt doordat de gehele extension stevig vast zit aan de echte nagel. Acrylverf brengt echter veel schade toe aan natuurlijke nagels, omdat ze veel glans nodig hebben om de extensions goed te laten passen.

No Comments

Leave a Comment