Op vakantie in Frankrijk? Neem je hond gezellig mee

Grote kans dat je jouw lieve vriend met vacht ook wilt betrekken bij het maken van vakantieplannen, als je het trotse baasje van een trouwe viervoeter bent. Bij Goedomtedelen hebben we goed nieuws voor je als je tijdens de aankomende zomer gezellig op vakantie wilt met je hond! Veel vakantieparken in binnen- en buitenland spelen tegenwoordig in op de wensen van hondeneigenaren, waaronder FranceComfort. In Midden- en Zuid-Frankrijk is deze vooraanstaande keten goed vertegenwoordigd, met maar liefst twaalf prachtige parken in zonovergoten streken. Te midden van gevarieerde natuur, prachtige heuvellandschappen en vaak een strand in de buurt, kun je vakantie vieren vanuit een comfortabele vakantievilla op een weids vakantiepark in Frankrijk

 

Je hond kan er veilig en naar hartenlust spelen en rondrennen. Ondertussen zal het jou ook aan niets ontbreken, want zowel je luxe vakantiehuis als het park zelf zijn door de gastvrije medewerkers van FranceComfort van alle gemakken voorzien. 

 

Weidse vakantieparken 

Elk vakantiepark is gelegen in een mooie, rustgevende omgeving en heeft zijn eigen fraaie uitstraling. Je kunt kiezen voor een park in de streken: Languedoc, Aquitaine – Gironde, Dordogne – Lot, Provence-Côte d’Azur, Poitou-Charentes en Rhône – Alpes. Er zijn vakantievilla’s die geschikt zijn voor vier, zes of acht personen. Ieder vakantiehuis is voorzien van een vaatwasser, een droger en een wasmachine, WiFi en satelliet-tv. Natuurlijk kun je er koken in je eigen keuken en heb je de beschikking over eigentijdse sanitaire voorzieningen. Meestal is op de vakantieparken een zwembad aanwezig. Daarnaast vind je er faciliteiten zoals: sportvelden voor tennis en volleybal, restaurants, jeu de boules banen, fietsverhuur en speeltuin. 

 

‘s Zomers is er volop animatie voor kinderen. Verder heeft ieder villapark een receptie met medewerkers die Engels en Nederlands spreken. Zij weten alles over de toeristische trekpleisters in de omgeving. 

 

Vakantievilla waar je hond welkom is 

Ben je geïnteresseerd in de mooie vakantiehuizen in Frankrijk waar de hond welkom is, dan is het belangrijk om op tijd te boeken en bij je reservering aan te geven dat je trouwe vriend ook wilt meenemen. De beheerders van het vakantiepark zorgen er dan voor dat er een mooie vakantievilla voor je wordt gereserveerd, maar die zijn wel razendpopulair. Bovendien is het op bepaalde parken alleen op aanvraag mogelijk om een vakantiehuis te reserveren waar je hond ook mee naartoe mag. Waar ga jij naartoe samen met je lieve hond tijdens je aankomende vakantie?

No Comments

Leave a Comment