Plantaardige vitamines die je helpen om gezond te blijven

Plantaardige vitamines die je helpen om gezond te blijven

Gezondheid is het afgelopen jaar natuurlijk een veel besproken onderwerp. Ook plataardig ofwel vegan eten en een plantaardige leefstijl worden steeds populairder. Wanneer je deze onderwerpen combineert kom je uit bij vegan vitamine en supplementen die je helpen om gezond te blijven. We geven je graag een paar voorbeelden.

Haar gummies

Ons eerste voorbeeld van vegan vitamines zijn de haar vitamine gummies van Yummy gums. Deze gummies zijn natuurlijk plantaardig en hebben een lekkere frambozensmaak. Ze bevatten 13 vitamines en mineralen die goed zijn voor een gezonde haargroei. De vitamines hebben natuurlijk ook nog andere fijne voordelen voor de gezondheid. Een van de belangrijkste ingrediënten die je in veel haar vitamines vindt is biotine. Dit ondersteund de haargroei en zorgt voor sterk en glanzend haar. Daarnaast voedt en herstelt het de huid van binnenuit. Andere vitamines in deze mix zijn vitamine C, vitamine B3, B5, B6, B11 en B12. Er zitten dus een hoop nuttige vitamines in deze supplementen die goed zijn voor je haar, huid en nagels, daar zijn deze gummies voor gemaakt. Maar al deze vitamines hebben natuurlijk nog meer gezondheidsvoordelen.

Vegetarische multivitaminen

De vegetarische multivitaminen van Holland & Barrett zijn speciaal ontwikkeld voor vegetariërs en veganisten. De supplementen zelf zijn dus niet alleen volledig plantaardig, ze geven ook de juiste aanvulling voor mensen met een grotendeels of volledig plantaardig dieet. Een aantal vitaminen die hierin verwerkt zijn, zijn zink, ijzer en vitamine B12. Vitamine B12 komt bijna exclusief voor in dierlijke producten en is daarom een belangrijk supplement voor deze groep mensen.

Waar op letten?

Meer vitaminen en supplementen dan je denkt zullen vegan zijn. Alleen voor supplementen in een gummie vorm kan dit lastiger zijn. Dat komt omdat een gummie meestal gemaakt is met dierlijk gelatine. Daar kun je dus op letten als je liever een vegan variant wil gebruiken.

No Comments

Leave a Comment