Van vergelijken word je rijker

Vergelijken maakt je rijker!

Tegenwoordig leven we in de vergelijk tijd. We kunnen letterlijk bijna alles vergelijken. Waarbij sommige dingen interessant zijn om te vergelijken zijn andere dingen dat weer minder. Hier een aantal vergelijkingen die je wel ontzettend veel kunnen besparen.  Hier een aantal dingen die je voortaan echt moet gaat vergelijken.

Energie

Energie is iets waar je niets van voelt en kan je jaarlijks veranderen. Verschillende vergelijking sites bieden een handig platform om voor jou te kijken welke energieleverancier op dit moment de goedkoopste voor jou is. Soms zitten daar zelfs ook nog leuke acties bij zoals bijvoorbeeld een tablet, of een cashback. Wist je dat je ieder jaar kunt overstappen ondanks dat je steeds meerdere jaar contracten afsluit? Wanneer je namelijk wil overstappen krijg je een opzegboete, maar die zal jouw nieuwe leverancier weer mee overnemen dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Autoverzekering

Ook een autoverzekering is iets waar je goed over na moet denken. Er zijn namelijk allemaal verschillende polisvoorwaarden die per aanbieder verschillen. En dat kan de meerwaarde van een verzekeraar weer omhoog brengen. Bij een autoverzekering zou ik daarom ook niet alleen letten op de prijs. Ook is het goed om van tevoren te weten welke autoverzekering je af wil sluiten. Naast de verplichte WA-verzekering of wel wettelijke aansprakelijkheidsverzekering kun je namelijk ook kiezen voor een uitgebreider pakket kiezen. Let wel op want als je een oude auto hebt is dit niet interessant. Autoverzekering vergelijken kan dus geen kwaad!

Zorgverzekering

Nog een verplichte verzekering is de zorgverzekering. Jaarlijks stappen mensen ook over van zorgverzekering. De basisverzekering is namelijk voor iedereen hetzelfde. Je kunt namelijk met sommige verzekeringen naar meer zorg biedende dan waar jouw verzekeraar contact mee heeft. Wanneer je veel naar de dokter gaat is het slim om een aanvullende verzekering te nemen. En wanneer je bijvoorbeeld weinig naar de dokter gaat dan is het slim om de eigenrisico zo hoog mogelijk te zetten. Op deze manier is de premie minder hoog. Vergelijk je zorgverzekering dus goed met elkaar want het kan je heel veel voordelen opleveren. Een andere verzekering die veel raakvlakken heeft met zorg, is de verzuimverzekering. Deze betaamd meer de bedrijvenbranche dan de persoonlijke financiën.

No Comments

Leave a Comment