Voeg wat kledingstukken toe voor de winter!

Ben jij een man die mee gaat met de mode? Dan is een kabeltrui echt iets voor jou. Een kabeltrui is een wollen trui die eigenlijk in ieders mannen kledingkast moet liggen. De trui is niet alleen mooi, hij zit ook nog eens heerlijk. Het wol is gemaakt van marinowol en voelt daarom zacht en fijn aan. De kabeltrui was vroeger al erg populair bij mannen en is tegenwoordig in een hip jasje gegooid. Daardoor is de trui weer helemaal in de mode en kun je die zeker niet missen! Je leest hieronder meer over mannenmode en kledingstukken voor in de winter.

Wat is een kabeltrui? 

De kabeltrui werd ook wel Aran sweater genoemd. De trui komt oorspronkelijk van de Aran Eilanden vandaan. De trui werd over het algemeen door Britse vissers gedragen die naar de Aran Eilanden gingen om te vissen. Als eerst werden dit de Guernsey visserstruien genoemd. Later werd hier een andere draai aan gegeven door de truien wevers op het eiland. Die maakte er een Aran steek van. Zo zijn de truien nu nog steeds. De truien zijn super stijlvol en leuk om te combineren met een overhemd. Je kunt ze makkelijk dragen naar een formeel gesprek of meeting, maar ook heerlijk thuis. 

 

Een ander kledingstuk dat je thuis op je gemak kan dragen is een joggingpak. Lees verder over het dragen van een joggingpak.

Joggingpak heren

Een joggingpak heren kan ook niet missen in de kledingkast van een man. Wat is er nu lekkerder dan een filmpje kijken op de bank in je favoriete joggingpak. Een joggingpak kan natuurlijk voor meerdere doelen gebruikt worden. Je kunt het thuis dragen, op een zondagmiddag, naar een training of een voor rondje hardlopen. Een trainingspak kan er vaak heel slordig of stom uitzien, maar er zijn ook trainingspakken die er wat netter uit zien. 

 

Neem bijvoorbeeld het joggingpak van merinowol! Een joggingpak dat gemaakt is van merinowol zit ontzettend lekker. Je kunt dit soort joggingpakken helaas niet in elke winkel vinden. Ga daarom goed op onderzoek uit voordat je zomaar een joggingpak koopt. Een aantal voordelen van merinowol zijn:

  • Het zit en voelt comfortabel
  • De stof is ademend, waardoor je minder snel zweet
  • Heeft antibacteriële eigenschappen
  • De stof is temperatuur- en vochtregulerend

 

Om ervoor te zorgen dat het joggingpak van goede kwaliteit blijft, was je het pak altijd op de wolwasprogramma wat niet heter is dan 30 graden. Daarnaast draai je niet meer van 600 rondes per minuut. Zo kun je optimaal genieten van je joggingpak van kwaliteit. 

No Comments

Leave a Comment