Vriendinnen uitje op de planning en heb je inspiratie nodig? Wij geven tips!

Vriendinnenuitje

De datumprikker is gedeeld in jullie groep WhatsApp en er is een datum vastgesteld, maar wat gaan jullie doen op jullie Meidendagje? De ene wil ergens lekker gaan eten, maar een ander is op een dieet. De ander wil juist iets actiefs gaan doen, terwijl jij liever ergens rustig wil gaan zitten en genieten. Kortom, jullie hebben inspiratienodig voor een origineel dagje weg. Het internet staat er vol mee, maar hoe vind je nou het vriendinnen uitje geschikt voor jullie?

 

Waar begin je met kijken

Als we zeggen dat het internet er vol mee staat, dan bedoelen we ook echt vol. Ongeveer elk stadje heeft wel een website waarop dagjes uit of activiteiten staan die geboekt kunnen worden. De meeste kosten geld, maar er zijn ook vele opties en keuzen die geen geld kosten. Je kunt het zo gek maken wat je wil. Kijk bijvoorbeeld eens in een stad waar je normaal gesproken niet zo snel komt.

 

Maar, wat ga je dan doen?

Als je met een grotere groep bent, is dat natuurlijk wel wat moeilijker om te beslissen. Je zou dan aan iedereen kunnen vragen wat ze willen doen en hier samen een top 3 van maken. Je kunt namelijk de meeste activiteiten prima combineren met elkaar. Werkt een top 3 niet, laat dan iedereen het lijstje ranken van hoe graag ze iets willen doen. Afhankelijk van hoeveel mensen er zijn geef je ze nummers van 1 t/m 10 (of meer of minder als dat nodig is). 1 betekent dan dat ze iets graag doen, een 10 het minste. De activiteiten met de hoogste stemmen worden dan gedaan op het vriendinnenuitje. Het is wel verstandig om één, als het ware, leider aan te wijzen die alles in goede banen leidt. Diegene kan uiteindelijk ook de activiteiten plannen en boeken, maar dat hoeft niet.

No Comments

Leave a Comment