Goedkoop kleding shoppen tijdens Black Friday!

Het lijkt nog zo ver weg, maar Black Friday 2019 komt toch echt dichterbij. Nog twee maanden en dan breekt de koopgekte weer los. Elk jaar doen er weer meer winkels en webshops mee en dat betekent dat er voor jou meer dan genoeg keuze is om een nieuwe herfst- of winteroutfit te shoppen. Wij vertellen je welke winkels en merken er mee doen en geven je handige tips.

De leukste kleding deals scoren

Het wordt langzaam herfst en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe herfstkleding. De nieuwe collecties van o.a. Marc Cain, Studio Anneloes, Penn & Ink en Object stromen de winkels binnen. Herfst- en winterkleding is vaak een stuk duurder dan zomerkleding omdat er meer stof (en vaak ook dikkere stof) gebruikt wordt.

Niets is fijner dan een nieuwe garderobe met korting shoppen, toch?! Tijdens Black Friday bieden veel winkels en webshops hun assortiment aan met hoge kortingen. En met hoge kortingen bedoelen we ook echt hoge kortingen. Soms krijg je tot wel 70% korting op de nieuwe collectie!

Goedkoop kleding kopen? Deze tips helpen je een handje!

De reguliere sale is nog maar net voorbij. Toch is het goed om je voor te bereiden op de Black Friday sale die eraan zit te komen. Want jij bent namelijk niet de enige die haar ogen heeft gemunt op die mooie winterjas, die fijne jeans of dat paar laarsjes uit de nieuwe collectie. Met deze tips hoef jij niet met lege handen naar huis!

  • Weet welke maat je hebt. Veel mensen (hi ladies) hebben nog best moeite als het gaat om bijvoorbeeld broekmaten of de maat van hun riem. Zorg dat je van tevoren weet welke maat je hebt. Maar let op: een Levi’s broek kan qua maat verschillen van een Weekday jeans. Heb je van Levi’s een maat 27, dan betekent dat niet dat je standaard maat 27 is. Misschien heb je bij Weekday wel maat 28. Meten is weten!
  • Ga je online bestellen? Zoek al je gewenste items van tevoren op en zet de URL’s op een rijtje. Als de Black Friday deals beginnen, hoef je alleen de URL aan te klikken, je maat te selecteren en door te gaan naar je winkelmandje. Scheelt je weer tijd!
  • De kans is groot dat de winterjas die je op het oog hebt bij meerdere winkels/webshops te verkrijgen is. Zoek daarom op bij welke webshops je kan shoppen. Is de jas bij webshop A uitverkocht, dan kan je altijd nog een gokje wagen bij webshop B.

Succes met shoppen!

No Comments

Leave a Comment