Waarom jij je personeel bedrukte bedrijfskleding laat dragen in de zomer

De zomer is begonnen, de zon laat zich weer vaker zien en we hebben te maken met hoge temperaturen. Zonlicht maakt ons gelukkig én gezonder. Je lichaam maakt vitamine D aan en we slapen een stuk beter. En hier profiteer jij als baas ook van. Je personeel wordt uitgerust wakker en gaat vol energie aan het werk. Maar welke bedrijfskleding laat jij je personeel dragen op deze warme dagen? Nieuwe, zomerse bedrijfskleding geeft je personeel en je bedrijf een frisse uitstraling. Kies voor een bedrukking met je bedrijfsnaam of logo zodat je overal herkend wordt. Laat o.a. luchtige shirts bedrukken en versterk je bedrijfsimago.

De voordelen van bedrijfskleding

Jij wilt toch ook dat je personeel elke dag verzorgd én professioneel op de werkvloer verschijnt? Dan adviseren we om je personeel bedrukte bedrijfskleding te laten dragen. Naast dat het zorgt voor eenheid binnen de groep, zorgt het ook voor een stukje herkenbaarheid. Klanten en gasten hoeven alleen maar naar je kleding te kijken en ze weten om welk bedrijf het gaat. Bedrukte bedrijfskleding zien we voornamelijk in de bouw, horeca, detailhandel en zorg. In bepaalde branches is het zelfs verplicht om bedrijfskleding te dragen. Iedereen draagt dezelfde kleding wat een positieve kijk geeft op jouw bedrijf. Je medewerkers zijn immers hét visitekaartje van je bedrijf. Een ander voordeel is dat het teamgevoel versterkt wordt. Elke medewerker draagt dezelfde kleding en dit zorgt voor een gelijkwaardige sfeer op de werkvloer. En vergeet de volgende fijne bijkomstigheid voor je personeel niet: ze hoeven minder te investeren in (privé)kleding.

Zomerse bedrijfskleding

In de herfst en winter draagt je personeel warme kleding zoals een sweater, vest, jas en een lange werkbroek. Je wilt natuurlijk niet dat je personeel het koud heeft wanneer ze aan het werk zijn. Dit kan namelijk leiden tot ziekteverzuim en daar zit geen enkele baas op te wachten. Investeer daarom in de juiste bedrijfskleding voor je medewerkers. Tijdens de koude winterdagen is het verstandig om je personeel lagen te laten dragen. Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, wordt het tijd dat de winterkleding plaatst maakt voor zomerse werkkleding. Ook met warm weer wil je dat je personeel comfortabel kan werken. T-shirts, polo’s, blouses en korte werkbroeken zijn ideaal tijdens de zomermaanden. Laat bijvoorbeeld T-shirts bedrukken met je bedrijfsnaam en de persoonlijke naam van je medewerker. Hierdoor versterk je de identiteit en herkenbaarheid van je bedrijf. Het is nooit verkeerd om rekening te houden met de persoonlijke kledingvoorkeuren van je personeel. Werkt je personeel in de open lucht? Zorg dan ook dat ze zonnebrandcrème met SPF gebruiken en genoeg water drinken tijdens werktijd.

No Comments

Leave a Comment