Welke meubels passen in jouw wc?

Het toilet is een ruimte waar het vooral om het praktisch gemak draait. In zo’n ruimte hoef je niet al te veel bijzondere dingen te kunnen. Mede daardoor is de uitstraling van een toilet relatief simpel te noemen. Ondanks dat de uitstraling simpel is, kun je qua inrichting wel heel veel kanten op.

 

Als je je wc wilt upgraden, is het bijvoorbeeld zaak om naar de meubels te kijken. Je kunt tegenwoordig uit veel soorten meubels kiezen; maak daarom een goede vergelijking voor jezelf.

Wastafel

Een wastafel is uiteraard één van de belangrijkste onderdelen in een wc. Nadat je naar de wc bent gegaan, wil je immers je handen goed kunnen wassen. Zorg daarom voor een aangename wastafel met een goede kraan. Zorg er ook voor dat je vlak bij de wastafel een handdoekje op kunt hangen; wel zo prettig om direct je handen goed af te kunnen drogen.

Toiletpot

In een toilet draait uiteraard alles om de wc zelf. Je gaat immers alleen naar het toilet toe als je daadwerkelijk je behoefte moet doen. Om dit zo aangenaam mogelijk te doen, zul je een comfortabele toiletpot moeten kopen.

Het aanschaffen van een toiletpot is echter nog niet zo gemakkelijk. Zo is het een feit dat je uit meerdere soorten toiletten kunt kiezen. Heb je het liefste een hangtoilet? Of wil je een toiletpot die op de grond staat? De keuze is aan jou.

Een en ander is afhankelijk van de ruimte in je toilet. Heb je een relatief groot toilet? Dan kun je voor een ruimere opbouw in het toilet kiezen. Mocht je geen al te groot toilet hebben, is het verstandiger om voor een compactere wc te kiezen. 

Kastje

In een wc heb je altijd een kastje nodig. In dit kastje kun je bijvoorbeeld de handdoeken opbergen, het wc papier neerleggen en schoonmaakmiddelen in kwijt. 

Indien je zo’n kastje aan wilt schaffen, zie je direct dat je uit veel varianten kunt kiezen. Wat voor jou het beste kastje is, hangt van de inrichting van je toilet af. Veel mensen kiezen in ieder geval voor een combinatie van een kastje en de wastafel. Gaat hier je voorkeur ook naar uit? Dan zou je hier bij het fontein kopen rekening mee moeten houden. 

Accessoires

Wil je je wc helemaal naar wens maken? Dan doe je er verstandig aan om accessoires in je wc te plaatsen. Je kunt hierbij denken aan een leuk plantje, aan geurstokjes, aan een leuke kalender en aan een fraaie kraan. Met deze accessoires kleed je je wc leuker aan.

Uiteraard bestaan er ook praktische accessoires. Een handdoekenrekje of –hanger is hier een typerend voorbeeld van. Met de juiste accessoires geniet je hoe dan ook van een fijne wc.

 

No Comments

Leave a Comment