Zijn jij en je partner klaar voor iets nieuws? Probeer deze 3 ideeën eens

Zijn jij en je partner al een tijdje samen en willen jullie wel eens wat nieuws proberen in de slaapkamer? Als je een online winkel voor erotische artikelen bezoekt, dan duizelt het je misschien vanwege de grote verscheidenheid aan sekstoys. Daarom bespreken we enkele voorbeelden en vertellen we wat je ermee kunt doen. Sekstoys kun je anoniem online kopen, dus je hoeft niet met het schaamrood op je kaken naar een plaatselijke sekswinkel. 

De anaal dildo

Vooral mannen kunnen erg genieten van stimulatie via de anus. Hier zit namelijk de prostaat, ook wel de ‘mannelijke clitoris’ genoemd. Door directe stimulatie krijgen veel mannen een intens orgasme. Hiervoor kun je een anal dildo gebruiken. Er zijn verschillende modellen in de handel, zowel gewone standaard dildo’s als vibrerende dildo’s. Gebruik een anaal dildo altijd met voldoende glijmiddel zodat je de anus niet beschadigt en het inbrengen pijnloos gebeurt. Kies altijd een dildo met een brede onderzijde of een ring. Zo voorkom je dat deze geheel in de anus kan worden gestopt en je hem er niet meer uit krijgt.

De opblaasbare buttplug

Een opblaasbare buttplug is een spannende sekstoy. Je brengt hem in de anus om deze een beetje op te rekken. Dit kan dienen al voorbereiding voor anale seks. Maar je kunt de buttplug natuurlijk ook gebruiken voor extra stimulatie tijdens de seks. Het voordeel van een dildo die je kunt opblazen is dat je het formaat kunt aanpassen. De anus moet ‘wennen’ aan een buttplug. Als je deze toy vaker gebruikt, zal het inbrengen steeds gemakkelijker gaan. Ook bij een buttplug gebruik je bij voorkeur voldoende glijmiddel. De buttplug en de anaal dildo worden zeker niet alleen door homoseksuele mannen of lesbische vrouwen gebruikt. Ook heterostellen weten de dildo te waarderen. Je kunt er prima een trio mee simuleren. 

BDSM sekstoys

Als jullie het echt spannend willen maken, dan kunnen jullie experimenteren met BDSM toys. Handboeien, bondage, tepelklemmen of een zweepje: het kan allemaal. Bij BDSM is het belangrijk om goede afspraken te maken en elkaar volledig te kunnen vertrouwen. Op die manier kan zowel de dominante als de ondergeschikte ervan genieten. Bij BDSM kunnen jullie ook steeds een stapje verder gaan als deze manier van seksuele beleving jullie goed bevalt. Zolang je elkaars grenzen accepteert en respecteert, is BDSM een heel spannende manier van seks hebben. 

No Comments

Leave a Comment