3 x waarom antibacteriële pennen een must zijn

Pennen zijn vaak een grote bron van bacteriën. We leggen onze pen vaak neer op oppervlaktes waar veel bacteriën rondzwerven. En hoe vaak lenen we een pen wel niet uit aan een collega? Ondanks dat we tijdens deze coronacrisis behoorlijk alert zijn op het desinfecteren van alledaagse gebruiksvoorwerpen, schiet het schoonmaken van je pen er vaak bij in. Denk bijvoorbeeld aan het ‘even mijn pen pakken hoor!’ moment aan de telefoon wanneer we even snel iets moeten noteren. In deze situatie is de kans groot dat we ‘m niet schoonmaken. Toch is het, zeker tijdens deze pandemie, essentieel om hier alert op te zijn.

Gelukkig hebben wij dé pen gevonden waarmee jij verantwoord blijft schrijven:

een antibacteriële balpen. We vertellen je waarom deze pennen júist in deze tijd een must zijn.

 

  1. Wees ziekmakers de baas

Beetje bij beetje wordt er meer duidelijk over het COVID-19 virus. Zo ook dat het virus zich makkelijk verspreidt via onze handen. En laat dat nou net de manier zijn waarop we een pen gebruiken. Dit schrijfgereedschap is dan ook een bron van bacteriën omdat we met onze handen ook onbewust onze mond en neus aanraken. Bovendien blijft een pen niet altijd trouw aan één gebruiker. Wist je bijvoorbeeld al dat een pen maar liefst zeven keer (!) van eigenaar wisselt? Dat zijn een hoop handen die bacteriën overdragen. En daarom is een antibacteriële pen een echte must, want zo kunnen we onze pen zorgeloos uitlenen en gebruiken zonder dat bacteriën zich op je huid nestelen en je ziek wordt.

  1. Hoe werkt het?

De primaire functie van een pen is schrijven. Maar een antibacteriële pen heeft ook nog een andere belangrijke functie: ziekteverwekkers tegenhouden. Maar hoe werkt dat precies? Deze bijzondere balpen heeft een antibacteriële body. Het materiaal bevat een speciale toevoeging van zilver nano dat ervoor zorgt dat ziekmakende bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak van de pen. Daarmee beschermen we onszelf en onze omgeving van ongewenste indringers.

 

  1. Een must als promotieartikel

Dat pennen bijdragen aan het verhogen van naamsbekendheid en branding, wisten we al. Je kunt deze pennen namelijk ook bedrukken met je eigen logo of een pakkende reclametekst. Maar daarnaast laat je met deze pen ook een belangrijke boodschap achter voor je medewerkers en relaties. Je laat daarmee  zien dat je waarde hecht aan een veilig en hygiënisch werkklimaat. Bovendien draagt deze pen ook bij aan de branding en naamsbekendheid van je bedrijf.

No Comments

Leave a Comment