Wat is zonnebankcrème?

Een zonnebankcrème is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van zonnebanken. Het belangrijkste verschil met een zonnebrand (SPF) is dat een zonnebankcrème geen beschermingsfactor (SPF) bevat. Een SPF zorgt ervoor dat u langer in de zon kunt blijven; het blokkeert zelfs het zonlicht. Een zonnebankcrème heeft nog drie andere belangrijke doelen:

Voeding van de huid

Na het zonnebaden droogt de huid uit. Door te smeren voedt en hydrateert u de huid en voorkomt u uitdroging. Een droge huid wordt ook minder snel bruin omdat het zonlicht wordt gereflecteerd.

Verzorging van de huid

Tijdens het zonnen gebruik je vitaminen die moeten worden aangevuld. Een zonnebrandcrème bevat deze vitaminen.

Stimuleren van bruinen

Tot 40% meer resultaat per zonnesessie.

Er zijn verschillende soorten zonnebankcrèmes: met bronzers, met versnellers en zonder bruiningsversnellers. Voor elk huidtype en elke bruiningswens is er een geschikt bruiningsproduct. Uiteraard verschillen alle zonnebankcrèmes ook op andere gebieden van elkaar. Een zonnebankcrème die wel bijna alles bevat wat je in een zonnebankcrème wilt is de Australian Gold Deviously Black. Dit is echte BRONZING POWER! Een 45-voudige bronzing formule voor een supersnelle natuurlijke bruining. En natuurlijk met de bekende Australian Gold huidverzorging. De ‘Twisted Skincare Cocktail’ (vitaminen, voedende oliën en absint extracten) zuivert, herstelt, hydrateert en verzorgt de huid. De ‘Skin Softeners’ (o.a. Aloë Vera en shea butter) geven je huid een gezonde veerkrachtige uitstraling en hennepzaadolie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft

 

De beste kopen?

Een goede zonnebankcrèmes voldoet aan een aantal essentiële eisen; goede hydratatie en verzorging van de huid en goede bronzers of versterkers. Producten die afkomstig zijn van een drogisterij zijn over het algemeen geen goede producten. Omdat deze producten tegen een voordelige prijs in de schappen moeten liggen, is de keuze gemaakt om met slechte ingrediënten te werken. Deze vormen vaak een laagje over de huid, dat vervolgens wordt afgesloten. Dit kan puistjes veroorzaken en het bruiningsresultaat zal minder goed zijn. De beste zonnebankcrèmes kunt u bij specialisten kopen die ook merken verkopen die gespecialiseerd zijn in zonnebankcrèmes, zoals Australian Gold.

No Comments

Leave a Comment