4 tips voor het boeken van jouw droomvakantie naar Canada

Staat een rondreis door Canada ook al een tijdje op jouw verlanglijst? Dat begrijpen we maar al te goed. Niet voor niets behoort Canada tot één van de populairste vakantiebestemmingen. Tegenwoordig weten we allemaal dat je er optijd bij moet zijn, wil je nog kunnen genieten van gunstige prijzen en een keuze uit bijzondere accommodaties. Waar je nog meer rekening mee kunt houden? Deze 4 tips maken het boeken van jouw droomreis naar Canada een stuk gemakkelijker.

  • Boek de reis op tijd

Met stipt op nummer 1 en bijna een cliché: boek jouw vakantie naar Canada op tijd. Met name de vliegtickets worden duurder, naarmate de vertrekdatum nadert. Vliegtickets staan vaak 11 maanden van te voren online. Vergelijk ook zeker eens verschillende luchthavens met elkaar. Soms kan een vertrek vanaf Duitsland al honderden euro’s schelen. 

  • Boek accommodaties in Canada van te voren.

Reis je in het hoogseizoen? Dat betekent in de maanden mei t/m september? Dan reis je in het hoogseizoen van Canada. Niet alleen internationale toeristen reizen naar Canada af, ook de Canadezen zelf trekken erop uit. Boek in deze periode daarom de accommodaties van te voren. Zo heb je op de dag zelf geen stress of er op de camping of in het hotel nog plek is. Maak je een camperreis door Canada? Dan kan je de campings gemakkelijk van te voren reserveren. 

  • Stippel van te voren een route uit

Canada is ruim 260 keer zo groot als nederland en van Oost naar West reis je maar liefst 7.000 kilometer. Laten we eerlijk zijn, zo’n uitgestrekt land kan je natuurlijk nooit in één keer zien. Maak daarom de keuze of je West-Canada of Oost-Canada wilt bezoeken. Vanuit daar stippel je jouw reis door Canada dan gemakkelijk uit en bezoek je de highlights en verborgen parels. Menig Canada reiziger wilt na 1 vakantie door Canada direct weer terug, dus de andere kant kan je mooi een volgende keer bezoeken..

  • Houd specials of acties in de gaten

Wist je dat er regelmatig mooie acties te vinden zijn over reizen naar Canada? Denk bijvoorbeeld aan off-season kortingen of een camper wegbrengspecial. Na het hoogseizoen komen er vaak diverse wegbrengcamper specials online. Hierbij haal jij een (gloednieuwe) camper op van bestemming A om naar bestemming B te brengen. Hoe je de reis verder invult, dat is helemaal aan jou. Het voordeel van het wegbrengen camper in Canada is dat je voor een zeer aantrekkelijke prijs met de camper naar Canada kunt reizen. Houd deze deals dus zeker in de gaten als je met de camper wilt reizen. 

 

No Comments

Leave a Comment