Als er wat te vieren valt

Is je beste vriend(in) jarig of je moeder? Kies voor bloemen bezorgen verjaardag. Dat kan natuurlijk voor allerlei verjaardagen. En met brievenbusbloemen hoeft de ontvanger niet eens thuis te zijn om een mooie verse bos bloemen te krijgen, ze worden namelijk via de brievenbus bezorgd. Daar vertellen we je zo meer over. Ook kun je bloemen inzetten voor een nieuw huis cadeau. Maar er zijn nog veel meer leuke mogelijkheden om een housewarming cadeau te doen, zeker als de mensen met een nieuw huis nog weinig aankleding voor in huis hebben. 

 

Brievenbusbloemen, hoe werkt dat?

Brievenbusbloemen worden in de brievenbus bezorgd. Daarom hoeft de ontvanger niet thuis te zijn voor bloemen bezorgen verjaardag. Het is niet gek dat je daar je twijfels bij hebt, want hoe kan dat nou vers zijn? Normaal gesproken zou je een bos bloemen laten bezorgen of zelf langsbrengen. Dat betekent dat je een bos bloemen haalt bij de bloemist of bestelt via de bloemist en vervolgens de bos van daar naar iemand thuis gebracht moet worden. De ontvanger moet dan ook nog de bloemen aan kunnen nemen, anders vergaan ze natuurlijk snel. 

 

Met brievenbusbloemen gaat het anders. De bloemist ontvangt normaal gesproken eerst de bloemen van de kweker. Met brievenbusbloemen heb je deze tussenstap niet. De bloemen gaan direct van de kweker naar de ontvanger. Ze maken dus een minder lange reis vanaf de kweker tot ontvanger. De kweker doet de bloemen in een speciaal folie. Dat folie is gemaakt om de bloemen wel zuurstof te geven zodat ze blijven leven, maar voorkomt ook dat de bloemen groeien. Daardoor blijven ze lang genoeg vers. Eenmaal bij de ontvanger in een vaas gezet blijven ze nog zeker een week goed. Brievenbusbloemen worden de volgende dag nog verzonden. Alleen op zondag niet, net zoals met andere post. 

 

No Comments

Leave a Comment