Busje parkeren naast uw opslagruimte

Komt u ruimte tekort in uw schuur of op uw zolder? Of bent u opzoek naar extra opslagruimte vanwege een verbouwing? U zit er niet op de wachten om al uw spullen op rolkarren door lange gangen naar uw opslagruimte te moeten slepen. Gelukkig behoort dit tot de verleden tijd! Een nieuw geavanceerd systeem zorgt ervoor dat u uw busje of aanhanger direct naast uw opslagruimte kunt parkeren. Laden en lossen op minder dan één meter van uw busje of aanhanger.

 

Wanneer u denkt aan self- storage, denkt u aan stoffige oude gebouwen met eindeloos lange gangen waar u uw spullen doorheen moet slepen. Gelukkig is dit niet meer nodig en kan dit een stuk efficiënter. Hoe dit werkt leest u hieronder.

Moderne self- storage 

In tegenstelling tot een traditionele self- storage zijn het dit opslagcentrum de opslagruimtes die naar u toe komen. Door gebruik te maken van een automatische kraan, die ook wordt gebruikt in de haven van Rotterdam, wordt uw opslagruimte bij een laaddock geplaatst. Deze laaddock is vergrendeld en kunt u alleen betreden met een persoonlijke code die is gekoppeld aan uw opslagruimte. Nadat u uw pincode heeft ingevoerd op het touch paneel gaat de overhead deur voor u open. Open het slot van uw opslagruimte en u kunt laden en lossen naast uw auto, busje of aanhangwagen. 

 

Busje of aanhanger huren 

Komt u spullen brengen of halen naar of vanuit uw opslagruimte? Vaak is de achterbak van uw eigen voertuig te klein om al uw spullen in één keer te vervoeren. U heeft berekend dat meerdere malen heen en weer rijden met uw eigen auto minder voordelig is dan het huren van een busje of aanhangwagen. Wanneer u voor een langere tijd een opslagruimte huurt is het extra voordelig om een busje of aanhanger te huren. Bekijk de verhuur pagina voor extra informatie en bijkomende voorwaarden. 

 

No Comments

Leave a Comment