Creëer wat extra’s met behulp van drukwerk

Als bedrijf zijnde, maar ook personen onder elkaar, wil je beter zijn dan de rest. Je wil dat klanten naar jou komen en niet naar de concurrent. Jij wil zoveel mogelijk klanten aantrekken en de grootste worden in jouw branche. Hierdoor zal er waarschijnlijk ook meer omzet bijkomen en meer macht in deze branche. Ieder bedrijf wil dit, ieder bedrijf wil succesvol worden. Jij bent niet de enige, aangezien al jouw concurrenten er ook zo over denken. Het is daarom van belang om je te onderscheiden. Je wil als bedrijf zijnde wat extra’s hebben ten opzichte van jouw concurrent. Dit allemaal om jouw doelgroep naar je te leiden en weg te snoepen van de concurrenten. Dit extra’s kan je creëren in verschillende branches met behulp van drukwerk.

Onderscheiden met een passende menukaart

Voor restaurants is een menukaart drukken die mooi en overzichtelijk is echt een must. Bij de menukaart begint het allemaal. Al staat deze buiten jouw restaurant om potentiële klanten inzicht te geven in wat jij aanbiedt, is het een van de eerste indrukken die zij opvangen. Het belang om dit goed te hebben is dus erg groot. Ook ligt hier een kans om wat extra’s te creëren. Een standaard menukaart onderscheidt zich niet. Een opvallende menukaart onderscheidt zich wel. Hoe jij dit wil doen, hangt af van jouw smaak. Je kan dit drukken hoe je wil. Plaatjes van het eten kunnen erbij, maar alleen tekst volstaat ook. In een sterrenrestaurant zal je plaatjes minder snel tegengekomen. Het drukken van een menukaart maakt het mogelijk om het voor jouw bedrijf passend te maken hoe jij dit wil. Het is in ieder geval gemakkelijk om jouw bedrijf wat extra’s te bieden.

Veiliger en luxer met vloeipapier

Bij verpakte producten kan je iets extra’s bieden met vloeipapier bedrukken. Dit geeft de producten extra bescherming en maakt het ook nog wat luxer. Hierdoor voorkom je krasjes op de producten die worden vervoerd en voorkom je krasjes op het imago van jouw bedrijf. Het laat wat extra’s zien en daarbij lijkt het product ook nog waardevoller. Het vloeipapier kan worden bedrukt met het logo van jouw bedrijf. Dan ben je als bedrijf zijnde dus ook nog herkenbaar. Het is een kleine toevoeging die toch al van veel waarde kan zijn. Deze toevoeging geeft jouw wat extra’s en kan het verschil zijn tussen jouw bedrijf en de concurrentie.

Ga jij wat extra’s creëren met behulp van drukwerk? Pak jij voordeel op de concurrent? 

 

No Comments

Leave a Comment