Wat voor powerbank is beter? Een mini of juist een met veel capaciteit?

powerbank

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten, maten en vormen van powerbanks. Welke zijn nou beter? Wat is handiger? En wat zijn de voordelen van de verschillende powerbanks. In dit artikel ga ik u daar wat meer over vertellen en mijn mening te geven over wat een goede powerbank is!

Soorten powerbank

Laten we beginnen bij het begin. Wat voor soorten, of in andere woorden, wat voor capaciteiten zijn er? Ik ga hier van een normale capaciteit tot een hoge capaciteit uit. Vaak beginnen deze bij ongeveer 2.200 mAh en kunnen oplopen tot wel naar ruim 25.000 mAh. Om te bepalen welke sterkte het beste is, ligt natuurlijk volledig aan de wensen die u heeft. Stel u heeft de wens om uw telefoon er meerdere malen mee op te laden, dan moet u eerst kijken naar hoeveel capaciteit uw telefoon zelf heeft. Stel dit is 2.000 mAh, en u wilt uw telefoon zeker wel vijf keer kunnen opladen. Dan is een powerbank met 10.000 mAh voor u geschikt. Wilt u uw telefoon eigenlijk gewoon één keer opladen, dan is een powerbank met 2.200 mAh perfect voor u. Persoonlijk vind ik het altijd wel handig om mijn telefoon minimaal twee keer te kunnen opladen, daarom vind ik de powerbanks met minimaal 5.000 mAh het beste voor mij!

De kosten liggen natuurlijk ook hoger bij de powerbanks met de hogere capaciteit, maar u heeft u dan ook meer plezier van. Het is dus erg belangrijk om uw wensen te matchen met de producten om tot een goede keuze te kunnen komen.

Voordelen powerbank

Het grootste voordeel van een powerbank is natuurlijk dat u nooit meer zonder batterij zit. Hierboven heeft u kunnen lezen wat over de mAh waardes en wat dat betekent voor uw telefoon om op te laden. Maar uw telefoon is niet het enige apparaat die kan worden opgeladen aan een powerbank. Alles waar u een usb-lader voor heeft kan worden opgeladen. U kunt zelfs powerbanks kiezen met meerdere poorten waardoor u zelfs meerdere apparaten tegelijk kan laten opladen.

Wat is beter?

De titel is natuurlijk, wat is beter? Een mini of juist een met veel capaciteit? Om hier antwoord op te geven ga ik uit van mijn persoonlijke voorkeur. Aangezien ik heel erg veel reis, onderweg ben en ook gebruik maak van verschillende apparaten zoals smartphone, tablet en laptop. Om dit allemaal mee te kunnen nemen maak ik ook altijd gebruik van een tas en daarom kies ik ook voor de powerbank met veel capaciteit. Zo kan ik mijn smartphone en tablet handig opladen en ook meerdere keren. Mijn laptop zou in de grootste uitzondering ook nog kunnen worden opgeladen aan de powerbank, dit kost alleen wel veel van de beschikbare capaciteit. Mijn mening over wat de beste powerbank is, is een powerbank met een grote capaciteit en ook meerdere poorten zodat ik mijn tablet en telefoon tegelijk kan opladen. Natuurlijk kan het voor u anders zijn als u andere wensen heeft, bekijk daarom goed de mogelijkheden!

No Comments

Leave a Comment