De beste verzekering voor je Toyota

Het afsluiten van de juiste autoverzekering kan een hele klus zijn. Elke verzekeringsmaatschappij heeft zo zijn eigen voorwaarden en voor- en nadelen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is de keuze een stuk makkelijker wanneer je een Toyota verzekering zoekt. Er zijn namelijk slechts enkele verzekeringsmaatschappijen die zich specifiek richten op het merk Toyota. 

 

Gelukkig maakt dit het kiezen van een autoverzekering een stuk minder lastig. In dit artikel gaan we het hebben over de voordelen die een specifieke Toyota verzekering met zich meebrengen. Benieuwd? Lees dan gauw verder.

Zeer uitgebreide garantie

Normaliter heb je bij een auto een garantieperiode van gemiddeld 5 jaar. Maar, sluit je een allrisk autoverzekering af van bijvoorbeeld VerzekerJeToyota.nl, dan wordt deze garantieperiode verlengt tot en met 10 jaar. Ideaal als je plotseling langs de weg staat met een technisch defect. Hier ben je dan gewoon voor verzekerd en zal je dan ook geen onverwacht hoge rekening opleveren. Enige voorwaarde is wel dat de auto periodiek onderhouden wordt door een Toyota dealer (of bedrijf van aankoop).

Vergoeding op arbeidsloon garage

Stel, je hebt een beschadiging aan je auto. Er moet een kleine deuk uitgehaald worden en de lak is lichtelijk beschadigd. Ondanks de schade, is het duurste ‘punt’ op de factuur meestal de uren die de medewerkers van de garage erin hebben gestoken. Dat is nu verleden tijd. Je krijgt namelijk een vergoeding van 100% op het arbeidsloon. Zowel bij schade als garantieclaims.

3 jaar aanschafwaarderegeling

Bij de meeste verzekeringen is het zo dat als je auto gestolen wordt of total loss verklaard wordt, je de dagwaarde van je auto uitgekeerd krijgt. Dit kan een enorm verschil zijn in vergelijking tot de aanschafprijs van de auto. Als dit je overkomt dan ben je dus nooit in staat, tenzij je een fiks bedrag er zelf bijlegt, om dezelfde auto opnieuw te halen. Gelukkig hoef je dat bij deze allrisk verzekering niet. Je krijgt namelijk vanaf het moment dat je de verzekering afsluit 3 jaar lang de garantie dat je de aanschafwaarde uitgekeerd krijgt in geval van diefstal of grote schade.

Specifiek model verzekering

Rijd je in een Toyota Aygo? Dan heb je geluk. Er zijn namelijk ook verzekeringen voor specifieke modellen, zoals de verzekering Toyota Aygo. Je profiteert dan van dezelfde voordelen als een reguliere Toyota verzekering, enkel is deze wat persoonlijker gericht op jouw type.

 

No Comments

Leave a Comment