De leukste blogs om te lezen!

De leukste blogs om te lezen!

Heb je een handvol blogs die je puur voor je eigen plezier volgt? Dat klopt, ik heb het niet over blogs die je volgt om omdat je ‘zou moeten’, of omdat ze raakvlakken hebben met je carrièregebied. Nee, ik vraag je: welke blogs volg je alleen omdat je er helemaal van geniet? Heb je er geen? Dan deel ik graag mijn favoriete blogs met jou! Veel leesplezier alvast.

Voor vrouwen

Er zijn een tal aan blogs voor vrouwen. Van grote spelers als de Libelle tot kleinere, individuele bloggers. Je kunt natuurlijk ook oneindig bloggen over ons. Mijn favoriet, Dameswiki, doet dat ook. Er is geen onderwerp dat niet aan bod komt. Van make-up en fashion tips tot serieuze onderwerpen als abortuswetten. Mijn persoonlijke favoriet? Dat is toch de leuke weetjes over vrouwen blog. Altijd leuk als onze talenten in de spotlight gezet worden!

Interieur bloggers

Het is veilig om te zeggen dat er op het internet geen tekort is aan interieurinspiratie. Maar al die informatie kan overweldigend zijn. Waar begin je? Of je nu wat inzicht nodig hebt in de beste muurverfkleur of een eenvoudig doe-het-zelf-project, de blog Woonlovers behandelt alle onderwerpen die je maar kunt verzinnen. Ik ga er graag terug naartoe voor dagelijkse inspiratie. Wegdromen over mooie interieurs, dat is waar ik blij van word!

Van deze blog wil ik op reis

Ik ben een ontzettende reisfanaat, dus reisblogs kan ik geen genoeg van krijgen! Ik kan oneindig lang doorlezen over reiservaringen, nieuwe bestemmingen, hotel informatie en fotografie. Het wordt eigenlijk een beetje té voor mij! Er zijn meerdere reisblogs die ik regelmatig lees, waaronder The Dutch Nomads die duurzame reisinformatie geven. Dat vind ik zeker belangrijk vandaag de dag! Hiernaast moet je Travelvalley, Travellust en Reisjunk eens bekijken! Gegarandeerd dat jij staat te popelen om een vliegticket te kopen!

No Comments

Leave a Comment