De zomer in met een elektrische fiets

De zomer in met een elektrische fiets

Op een elektrische fiets is het heerlijk vertoeven. Dag je naar het strand? Met een fiets met trapondersteuning is het heerlijk, ook in de warmte. Door de elektrische motor van de e-bike heb je het gevoel dat je altijd de wind in de rug hebt terwijl je aan het fietsen bent. Dat is dan ook een van de grootste redenen dat elektrische fietsen vandaag de dag zo enorm populair zijn. Zowel jong als oud rijdt op deze fietsen. Een misvatting over e-bikes is namelijk dat ze helemaal op zichzelf rijden en daarom voor ‘luie’ mensen zijn. Maar niets is minder waar! De elektrische fiets biedt enkel ondersteuning bij het trappen. In dit blog lees je er meer over.

Heerlijk in de zomer én in het najaar

Lekker cruisen op de fiets? In de zomer is het heerlijk om jouw stad of dorp – of de natuur – te ontdekken. Zelf woon ik in Schoorl, waar de diversiteit aan natuur de mooiste fietsroutes biedt. Persoonlijk vind ik het dus heerlijk om zowel in de zomer, als in het najaar er met de elektrische fiets op uit te gaan. In de zomer naar het strand en de boulevard, en in de winter door het bos. Echt leven is heerlijk naar buiten gaan. En dat wordt met een fiets met elektrische accu lekker vergemakkelijkt.

Een paar tips voor het kopen van je nieuwe transport

Een elektrische fiets koop je echter niet zo maar. Het is belangrijk dat je een model kiest dat jij heerlijk vindt zitten en rijden. Bovendien zijn de prijzen over het algemeen niet heel laag. Dus kan je er maar beter eentje aanschaffen die naadloos aansluit op jouw wensen. Daarom kun je online veel lezen over de beste elektrische fietsen van 2018. Zo kun je jouw selectie verkleinen. Dan kun je makkelijk filteren op wat voor jou de beste fiets is.

De beste elektrische fiets van 2018

De beste? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jouw voorkeur. Net als een met een auto is het heel lastig om te zeggen wat precies het meest geschikt is voor jou. Online kun je gelukkig vandaag de dag veel reviews lezen. Dus mijn advies? Zoek een merk of webshop uit die je aanspreekt. En ga vervolgens via Google of Facebook op zoek naar reviews over het merk, of over het model fiets zelf. Zo kom je er snel achter wat andere gebruikers er van vinden.

No Comments

Leave a Comment