Thuis sporten met de 3-1 eettafel

We kennen allemaal de regels, voldoende beweging. Vooral wanneer je een fulltime baan hebt kan dit een uitdaging zijn. Na een werkdag heb je gewoon geen zin meer om de deur uit te gaan naar die fitness hal. Wij hebben de perfecte oplossing voor deze luie sporters. Lees snel meer en sporten zal makkelijker zijn dan ooit tevoren.

 

Thuis uitdaging

Tegenwoordig zijn er al diverse thuis fitness apparaten of accessoire beschikbaar. Een Hometrainer voor de tv of gewichten in de kast is vrij normaal geworden. Altijd hetzelfde gaat snel vervelen. Je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je afhaakt, omdat je geen zin meer hebt in die hometrainer. Een nieuwe uitdaging helpt de motivatie te behouden en traint ook nieuwe spieren.

 

3-1 eettafel

Ja je leest het goed, een multifunctionele eettafel. Deze 3-1 eettafel zal het sporten makkelijker, maar ook leuker maken. Het eerste voordeel zit al in het feit dat je geen extra ruimte nodig hebt om je nieuwe sport attribuut te plaatsen. Waarbij je voor een hometrainer plek vrij moet maken, kan je de tafel gewoon in de woonkamer zetten. Je hebt toch al een tafel staan. Nu komt het, want je kan deze tafel in no time omtoveren tot een tafeltennistafel. Je kunt tafeltennis dus toevoegen aan je sport schema. Tafeltennis is een snelle sport waarbij je de fijne motoriek kunt trainen. Daarnaast kan je dit beoefenen met vrienden.

 

Nummer 3, de pooltafel

Nu vraag je je wellicht af wat de derde optie is van deze tafel. Misschien is dit een iets minder sportieve variant, maar wel ideaal voor een gezellige vrienden avond of verjaardag. De tafel kan je namelijk transformeren naar een pooltafel! Deze tafel is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook op kantoor. Zo kan je de vrijdagmiddag borrel een heel nieuwe leven inblazen door de tafel naar wens aan te passen.

No Comments

Leave a Comment