Dit is het perfecte tiny house voor jou! #vervolg

Het huisje van ongeveer 42 vierkante meter heeft een werkelijk prachtige bamboevloer. Het gene wat mij direct opviel was de keuken. Hij is namelijk ontzettend ruim en wanneer je staat te koken zal je niet eens merken dat je in een tiny house bent. Hiernaast is de keuken ook nog eens prachtig afgewerkt met op maat gemaakte kasten en gerecyclede, donkere werkbladen van Paperstone. Door details als deze – die overigens verwerkt zijn door de complete woning heen – vormt het interieur en exterieur samen een prachtig geheel.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, worden de deuren, stoelen en tafels lokaal gemaakt met duurzame materialen. Veel van het meubilair kan meervoudig gebruikt worden. Het kookeiland is bijvoorbeeld uit te breiden naar een tafel en het bed kun je opruimen zodat er overdag meer ruimte is om te leven. En wees maar niet bang, aan een badkamer, opbergruimte en wasmachine is ook allemaal gedacht.

Natte ruimtes

Knus woonzitje

Handige opbergkasten verstopt achter de deur van deze woning

 

Ik zie mezelf hier wel wonen! En jij?

Wat kost deze woning?

Na al deze mooie plaatjes, de fijne details van de woning, kan ik me voorstellen dat je benieuwd bent naar de totale prijs. Afhankelijk van de exacte afwerking van dit huis betaal je een andere prijs voor deze woning. De vanaf prijs, al zeer luxe afgewerkt, begint bij 85 duizend dollar, oplopend tot 165 duizend dollar. Met de huidige gunstige dollar / euro koers ben je in Nederland nog wat goedkoper uit.

Meer inspiratie voor andere woningen? Volg deze website dan!

No Comments

Leave a Comment