Dit zijn de leukste bestemmingen voor een Fly drive

Een Fly drive vakantie is een vakantiesoort waar steeds meer Nederlandse toeristen voor kiezen. In plaats van de hele vakantie gebonden te zijn aan je camping of resort, trek je er met een Fly drive vakantie heerlijk op uit. Met zo’n vakantie combineer je je vlucht, overnachtingen en huurauto met elkaar. Een hele leuke manier dus om een bepaalde regio te gaan verkennen, zonder dat je vast zit op één plek. Niet elke regio is even geschikt voor een Fly drive, maar met name regio’s waar veel te zien en te beleven is zijn erg populair. Wij zetten twee prachtige locaties voor je op een rij, voor een prachtige Fly drive vakantie. 

Algarve

In het zuiden van Portugal vind je de regio Algarve. Deze regio staat bekend om haar kilometers lange kustlijn met veel leuke en gezellige badplaatsen. De verschillende leuke dorpen en steden liggen op rijafstand van elkaar, en bovendien is het vliegveld Faro een prima vliegveld om je reis van te starten. Boek je vlucht naar Faro, huur je auto op het vliegveld en begin aan een mooie Fly drive reis door het prachtige Portugal. Steden als Albufeira en Lagos mag je daarbij niet missen. Je zult je ogen uitkijken. 

Gardameer

Het Gardameer in het noorden van Italië is een groot meer waar jaarlijks veel toeristen op af komen. Rond het meer vind je verschillende leuke dorpjes en voldoende leuke hotels en campings waar jij tijdens je vakantie kunt verblijven. Vanaf het vliegveld van Verona kun je je Fly drive reis beginnen. Een hele populaire route is de route om het Gardameer heen. In een paar dagen doe je de leukste dorpjes aan die rond het meer. Ook voor kinderen is dit een hele leuke route, omdat je veel leuke plekken tegenkomt waar je heerlijk kunt zwemmen. 

Dus zoek jij nog een leuke bestemming voor je volgende vakantie, en zie je een Fly drive vakantie wel zitten? Dan zijn bovenstaande bestemmingen echt iets voor jou. Het is niet voor niets dat er zo veel toeristen naar deze plekken in Portugal en Italië gaan. Het wordt een heerlijk vakantie.

No Comments

Leave a Comment