Drie populaire vakantiebestemmingen in Europa

De zomervakantie is weer voorbij en iedereen is weer aan het werk. Toch kunnen veel mensen het niet laten om al weer langzaam na te denken over de volgende zomervakantie. Dromen en fantaseren over mooie vakantiebestemmingen waar jij heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie. Voor een prachtige bestemming hoef je vaak niet ver te reizen, in Europa zijn er namelijk voldoende bestemmingen die te vinden waar jij een geweldige vakantie kunt hebben. Wij zetten een aantal van deze bestemmingen voor je op een rij. 

Griekse eilanden

Griekenland kent vele tientallen eilanden waar jij een heerlijke vakantie kunt vieren. Vanwege het aangename klimaat komen veel vakantiegangers hier dan ook ieder jaar weer terug. Een vakantie naar Kreta, Kos of Rhodos is enorm populair onder Nederlandse toeristen. Het zijn eilanden waar je niet alleen kunt genieten van zon, zee en strand, maar ook je ogen kunt uitkijken bij alle mooie bezienswaardigheden. 

Costa Brava

De Costa Brava is het noorden van Spanje is een prachtige regio voor iedereen die op zoek is naar een fijne vakantiebestemming. Ruim 200 kilometer kustlijn met prachtige steden en dorpen, waar veel hotels en campings te vinden zijn. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is de Costa Brava een fijne vakantiebestemming. Het grote voordeel van deze regio is dat je er met de auto heen kunt, maar ook vliegen is een optie. Het vliegveld van Girona is vanuit Nederland goed bereikbaar, en vanuit hier ben je zo op je plaats van bestemming. 

Gran Canaria

Één van de Canarische eilanden is Gran Canaria, een eiland waar veel vakantiegangers op af komen. Het eiland kent in het binnenland prachtige landschappen en bergen waar je mooie wandelingen en autoritjes kunt maken. In het zuiden van het eiland vind je de populaire badplaatsen, waar je geniet van een prachtig resort aan het mooie strand. Groot voordeel van dit eiland is dat het hier het hele jaar door lekker weer is. Zelfs in januari is de gemiddelde temperatuur rond de 20 graden. 

No Comments

Leave a Comment