Duurzame relatiegeschenken doen het altijd goed!

Jouw klant of organisatie heeft binnenkort een jubileum te vieren. Of je wilt jouw bedrijf een promotionele boost geven. Geen enkel probleem, want dat doe je natuurlijk met een relatiegeschenk. Wil je dan ook gelijk nog goed bezig zijn voor het milieu? Dan zijn de duurzame relatiegeschenken iets voor jou.

 

Het is niet altijd makkelijk om iets unieks te bedenken. Vooral niet als het ook nog aan moet sluiten bij de onderneming of deze speciale gelegenheid. Maar gelukkig staan er genoeg experts van Green Premium voor je klaar om jou te helpen. Ze denken mee met  het verzinnen van een geschenk, kijken met jou naar het ontwerp en produceren het zo snel mogelijk. En dit alles op een duurzame manier. Je geeft het werk als het ware uit handen. Want je geeft jouw wensen aan en je ontvangt het op tijd thuis.

De keuze is reuze.

Natuurlijk wil je niet steeds met hetzelfde aankomen, dus kom eens met iets anders. Bijvoorbeeld het bedrukken van een t-shirt of strandlaken. Je kan hier een logo of een slogan op zetten, zodat het aansluit bij het betreffende bedrijf. Wil je graag een duurzaam en stimulerend geschenk geen? Dan kan de mizu waterfles hartstikke leuk zijn. De waterfles is handig tijdens het sporten en komt ook in het dagelijks leven vaak van pas. En wat helemaal fijn is, je kan de waterfles hergebruiken waardoor je flink wat plastic bekertjes bespaart!

 

Promotioneel doeleinde

Wil je graag jouw nieuwe product lanceren? Dan kan je er ook voor kiezen om het nieuwe product leuk aan te kleden in een bedrukte doos of samen te voegen in een compleet geschenk. Voeg er je visitekaartje en een leuke boodschap bij en breng zo het verhaal over op de ontvanger. Zo weet de ontvanger aan wie ze het te danken hebben en waarom. Zo bouw je een duurzame relatie op!

Ga jij binnenkort een klant of een bedrijf verrassen met een bedankje? Of vier je samen met het bedrijf dat ze al 25 jaar bestaan? Een geschenk is altijd leuk om te krijgen en handig om de onderlinge communicatie te versterken. Een geschenk waar zeker positief over gepraat zal worden.  Bedenk wel goed van te voren voor hoeveel mensen je dit wilt doen en of het aansluit bij de onderneming. Zo voorkom je dat je de plank misslaat.

No Comments

Leave a Comment