Eterna overhemden zijn voor iedereen

overhemd blauw

Eterna is een Duits kledingwerk dat sinds 1863 hoogwaardige overhemden voor heren produceert. De naam Eterna is een Latijns woord wat “voor altijd” betekent. Dit heeft dan ook betrekking op de Eterna Overhemden die lekker lang meegaan. De Eterna overhemden worden wereldwijd verkocht en zijn erg in trek. Dit komt voornamelijk doordat de overhemden comfortabel zitten en verkrijgbaar zijn in verschillende pasvormen. Zo is er de Eterna Confort Fit en de Eterna Modern Fit. Wilt u meer iets getailleerd? Dat heeft is er ook nog de Eterna Slim Fit en de extra getailleerde Eterna Super Slim Fit.

Al deze overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende dessins. Het maakt dus niet uit welk lichaamsbouw u heeft. Bent u erg slank, volslank of gezet, de overhemden van Eterna zijn voor iedereen passend. Eterna zorgt ervoor dat er voor iedere man een overhemd is. Wilt u al deze overhemden bekijken? Klik dan even op deze link en u wordt door verwezen naar de webshop van Overhemden.com. Op deze website kunt u allerlei overhemden vinden en krijgt u ook nog eens persoonlijk advies!

Waarom Eterna Overhemden?

De overhemden van Eterna beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Tijdens de productie van de overhemden wordt er extra veel aandacht besteed aan deze eigenschappen. Dit maakt de Eterna overhemden zo uniek. De overhemden zijn allemaal eenvoudig te strijken en een aantal is zelfs strijkvrij! De materialen die gebruikt worden zijn 100 % katoen of een samenvoeging van materialen genaamd Cotton Elastan Mix. Het katoen wordt met de fijnste garen in Zwitserland verweven.

Milieuvriendelijke overhemden

Doordat Eterna een speciale en unieke tool heeft ontwikkeld kan het de herkomst van elk overhemd bepalen. Op het overhemd staat dan het “Good Shirt” label. De productie van dat overhemd kan dan volledig getraceerd worden. Hierdoor kan Eterna verzekeren dat het ook daadwerkelijk een milieuvriendelijk overhemd betreft.

Kijk dus snel even op de website van Overhemden.com en bestel uw Eterna Overhemden vandaag nog!

No Comments

Leave a Comment