Hoe rimpels te verwijderen op natuurlijke wijze

Rimpels, ook wel rhytiden genoemd, zijn plooien in je huid. Naarmate je ouder wordt, produceert je huid minder van de eiwitten collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid dunner en minder bestand tegen beschadigingen. Blootstelling aan de omgeving, uitdroging en gifstoffen kunnen ervoor zorgen dat uw gezicht meer uitgesproken rimpels krijgt. Rimpels zijn een natuurlijk onderdeel van ouder worden en er is geen reden om er tegen op te zien. Maar als u de tekenen van veroudering op uw gezicht wilt vertragen, zijn er natuurlijke manieren om dat te doen.

  1. Rimpels verwijderen zonder botox in een salon

U kunt rimpels verwijderen op natuurlijke wijze bij een schoonheidssalon. Dit kan onder andere bij Sense huidverzorging. Deze natuurlijke rimpelcorrectie is gebaseerd op het regenererende vermogen van uw huid. Het wordt verdoofd met een crème en vervolgens wordt het met een naaldje losgemaakt. Hierdoor gaat uw huis zelf collageen opvullen.

  1. Draag zonnebrandcrème

De meeste mensen weten dat het dragen van zonnebrandcrème met een beschermingsfactor (SPF) van meer dan 30 huidkanker kan helpen voorkomen. Een onderzoek uit 2013 wees uit dat zonnebrandcrème ook de tekenen van veroudering hielp vertragen. Terwijl u waarschijnlijk al een zonnebrandcrème voor het strand draagt, is het dagelijks dragen van een vochtinbrengende zonnebrandcrème op uw gezicht een gewoonte die uw huidgezondheid op lange termijn ten goede zal komen.

  1. Beperk uw suikerinname

De medische gemeenschap blijft meer leren over hoe suikerconsumptie uw gezondheid kan beïnvloeden. Suiker in je lichaam veroorzaakt een proces dat glycatie wordt genoemd, en geavanceerde glycatie-eindproducten (AGE’s genoemd) zijn geen goede bron voor je huid. Leeftijden breken het collageen in uw lichaam af en na verloop van tijd kunt u er ouder uitzien. Leeftijden zijn ook in verband gebracht met voedselbereidingsmethoden zoals grillen en frituren (in tegenstelling tot bakken en koken). Door uw inname van suiker en olierijk voedsel te beperken, behoudt uw gezicht zijn jeugdige vorm.

  1. Stop met roken

Roken is om veel redenen slecht voor uw gezondheid, maar veel mensen weten niet dat het uw gezicht voortijdig kan verouderen. Een fascinerende studie vergeleek de gezichten van 79 paar identieke tweelingen waarin de ene een rookgewoonte had en de andere niet. De opvallende verschillen in hun leeftijd maakten duidelijk dat roken de conditie van de huid op je gezicht aantast. Zelfs als u in de buurt van passief roken bent, kan uw risico op veel kankers en andere ziekten toenemen, en het kan ook uw huid beschadigen.

  1. Gebruik kokosolie

Kokosolie is een natuurlijk verzachtend middel. Dat betekent dat wanneer u het op uw huid aanbrengt, het de openingen in uw opperhuid opvult en uw huid glad laat aanvoelen. Je huid wat liefde tonen met kokosolie maakt het niet alleen gladder, het helpt ook de huid vocht vast te houden, waardoor je gezicht er voller uitziet. Als een toegevoegde bonus is kokosolie bestudeerd en is het een effectieve behandeling voor een droge huid gebleken.

No Comments

Leave a Comment