Kookinspiratie voor de feestdagen

Voor veel mensen is het de leukste en meest drukke periode van het jaar: de feestmaand. Geliefden over de vloer, cadeaus uitzoeken en boodschappen doen. Want december is de tijd om te genieten en draait voor de meeste mensen slechts om één ding: met heerlijke gerechten de show stelen. 

Wij delen graag twee tips met je die je volop kookinspiratie voor de feestdagen geven. Zo kun jij eenvoudig beslissen waarmee je jouw tafelgenoten gaat verwennen. 

Gezellig gezamenlijk gourmetten

Het is gezellig en je zit gegarandeerd urenlang aan tafel: gourmetten. Gourmet kent zijn oorsprong is Azië, waar het standaard is om met een gezelschap in kleine pannetjes je eigen gerechtjes te bereiden. In Nederland is het populair, omdat iedereen wel iets lust wat op tafel staat en de kinderen het ook leuk vinden. Nog een voordeel: iedereen kan heerlijk aan tafel blijven zitten. 

Schalen vis, groenten, sausjes én vooral veel verschillende soorten vlees: het kan allemaal in het gourmetpannetje. Bij de online slager kun je verschillende schotels kopen voor de gourmet. 

De online slager is hét adres als je op zoek bent naar kwalitatief vlees om heerlijk te gourmetten. De gourmetschotels bevatten onder meer een geweldige combinatie van rundvlees, varkensvlees en kippenvlees. Natuurlijk kun je ook eenvoudig extra vleessoorten bestellen zoals kalkoen en Black Angus beefburgers.

Verschillende rollades voor het diner

Rollade wordt in Nederland vaak op feestdagen geserveerd. De rollade kan op verschillende manieren gevuld en gekruid worden. Vervolgens wordt de rollade opgerold en met een touwtje bij elkaar gehouden. Het malse vlees in combinatie met de kruidenmix resulteert in een pracht product van hoogwaardige kwaliteit. 

Rollade is verkrijgbaar in tal van verschillende varianten en smaken. Zo kun je kiezen tussen onder meer filetrollade, kalkoenrollade, varkensrollade, kiprollade en runderrollade. Rollade koop je natuurlijk bij de online slager. De online slager rolt de lekkerste rollades, op ambachtelijke wijze bereid. Dit verschil proef je. Kies eenvoudig jouw favoriet om jouw tafelgenoten mee te verrassen. 

Je kunt de rollade eenvoudig bereiden. Zet de rollade in de oven of braad deze eerst aan in de pan om hem vervolgens verder te laten garen in de oven. Die laatste optie is meestal het lekkerst en zorgt voor een unieke smaaksensatie om je vingers bij af te likken! 

Ga je voor vlees van de online slager, dan weet je een ding zeker: je gaat smullen van ambachtelijk vlees dat met zorg is bereid en dat jouw kerstdiner tot een succes gaat maken!  

 

No Comments

Leave a Comment