Lees hier 3 dingen die je met etiketten kunt doen!

Ik hoef niet te vertellen wat etiketten zijn, die kennen we allemaal wel. Wat nog niet iedereen weet is dat je er veel meer mee kan doen dan je denkt. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren, en daarom geschikt voor allerlei soorten dingen. Wil je weten voor wat allemaal? Dat lees je in dit artikel.

Alles op orde

Het komt vaak bij mensen voor dat je werkplek, kamer of eigen administratie niet helemaal meer overzichtelijk is. Het is daarom handig om je papierwerk of spullen te ordenen. Door mappen aan te schaffen en daar al je papierwerk geordend erin stopt krijg je weer overzicht. Op de mappen kan je dan een etiket plakken en daarop schrijven wat erin zit. Zo hoef je niet lang meer te zoeken als je iets nodig hebt en zo raak niets meer kwijt. Hetzelfde geldt voor je spullen, die kan je in een doos doen met een etiket erop.

Kaarten versturen

Als je een feestje geeft dan heb je natuurlijk ook een lijstje met mensen die je wilt uitnodigen. Je kan dat via een appje doen, maar een kaartje sturen is wel wat persoonlijker en leuker. Op de enveloppen kan je dan een Dymo 99010 adresetiket plakken en daarop het adres schrijven. Dit kan je ook doen bij sturen van kerstkaart. Met een adresetiket staat het net wat netter dan dat je het er zo los opschrijft. 

Zelf bedrukken

Etiketten kan je ook zelf bedrukken met een speciale printer daarvoor. Ook kan je met een etiket wat spullen opleuken. Denk bijvoorbeeld aan een glas, je notitieblok of een wit schaaltje. Als je een zondag niets te doen hebt, maak dan een drankje of bak koekjes en plak met een etiket je eigen ontworpen logo erop. Genoeg ideeën waarbij je een etiket kunt gebruiken. 

No Comments

Leave a Comment