Leukste bedrijfsuitjes in Nederland

bedrijfsuitjes

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan de sfeer op de werkvloer verbeteren. Je leert collega’s op een hele andere manier kennen, waardoor je nauwer bij elkaar betrokken raakt. Er zijn verschillende bedrijfsuitjes te organiseren voor je team, waarvan we in dit artikel een aantal voorbeelden geven. Welke activiteiten organiseerde jij tijdens het laatste uitje van je team? Sommige uitjes duren een dag, andere uitjes nemen meerdere dagen in beslag. Denk bijvoorbeeld aan het bezoeken van een conferentie in het buitenland. Je kunt dit combineren met een korte stedentrip.

Actieve uitjes voor het hele team

Bij het organiseren van een teamuitje heb je de keuze tussen actieve uitjes en uitjes als een etentje of een bezoek aan een stad. Denk bij actieven uitjes aan een uurtje lasergamen met het hele team, karten, of bijvoorbeeld bowlen. Dergelijke uitjes zijn al jaren ontzettend populair! Mede door het competitieve element in deze uitjes. Lasergamen kan op verschillende plekken. Zoek bijvoorbeeld eens naar een bedrijfsuitje in Twente, waar deze activiteit al snel naar voren zal komen. Ook in andere delen van Nederland kun je goed lasergamen. Paintball is een alternatief voor lasergamen. Het nadeel hiervan is dat het pijn kan doen.

Een etentje of een bezoek aan een stad

Naast de mogelijkheid om een actief bedrijfsuitje te organiseren, kun je ook voor een rustigere variant kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een etentje na werktijd, een bezoek aan een museum, of een rondleiding door een Nederlandse stad. Tijdens een dergelijke rondleiding kom je vaak hele nieuwe dingen te weten. Vergelijkbaar met een rondleiding door de stad, kun je ook voor een rondtocht op het water kiezen. Met name in de grote Nederlandse steden worden dagelijks tientallen rondvaarten aangeboden. Je krijgt steden tijdens zo’n rondvaart op een hele andere manier te zien!

No Comments

Leave a Comment